18 nov: Lezing ‘Wegen naar seksuele waardigheid’ door Maya Kerstan

15,00

Deze lezing is voor ouders, die meer willen weten over seksualiteit in de opvoeding, voor mensen die verdieping zoeken in de relatie, en voor professionals die kennis willen van psychoseksuele ontwikkeling.

Evenement Details
Datum:18-11-2021
Aanvang:19.00-20.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Als kind krijgen we imprentingen mee over ons lichaam en seksualiteit. Als een jongetje met zijn piemeltje speelt, zegt een ouder bijv. ‘dat is vies’ of ‘dat mag niet’. Deze reactie van de ouder maakt dat je er een bepaalde waarde aan gaat hechten. Een waarde die van grote invloed is op je seksuele leven later.

Door inzicht te krijgen in deze imprentingen kunnen we terugkeren naar seksuele waardigheid. In deze lezing van Maya Kerstan, krijgt men inzicht in de verschillende ontwikkelingsstappen naar volwassen seksualiteit in verbinding én wat een opgroeiend kind daarbij nodig heeft, maar ook hoe we als volwassenen schuld en schaamte kunnen overwinnen.

Deze lezing is voor:

  • ouders die meer willen weten over seksualiteit in de opvoeding
  • mensen die verdieping zoeken in de relatie met zichzelf en met de ander
  • professionals die kennis willen op het gebied van psychoseksuele ontwikkeling en hoe dat doorwerkt in het volwassen leven

Maya is lichaamsgeörienteerde therapeute, intimiteitscoach en docent bij Bodymind Opleidingen. Meer informatie op www.rodeparel.nl.

Bijdrage: € 15 incl. thee/lekkers.

Aanmelden via deze site. Na aanmelding staat je naam op de lijst en ben je van harte welkom.
Contant betalen aan de deur alleen als er plek is (bel/app even: 06 22329846, Angela).

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door liefdewerker Angela Maria. Een inspirerende plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavond, spirituele proeverij, ligconcert, creacafé, blotevoetendans, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten) & kledingruilfeestjes.

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl