Do 22 juni Interactieve lezing van VERSLAAFD naar VERLICHT – Brian van Leeuwen

20,00

Een transformatieve reis over hoe je uit de verslaving stapt en terugkomt in een leven vol licht en liefde. Dankbaar dat jonge schrijver en inspirator Brian van Leeuwen ons wil meenemen in zijn verhaal. Verwacht een interactieve, inspiratievolle avond.  Een avond die aanzet tot transformatie. LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:22-06-2023
Aanvang:19.30-22.00u
Locatie:Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Jonge schrijver, inspirator en spreker Brian van Leeuwen neemt je mee de diepte in van zijn transformatieproces. Deze interactieve lezing gaat over een leven van lijden waarin Brian zich zo onwijs eenzaam en niet begrepen voelt. Dit diepe interne leiden zorgt voor een vlucht in drank, drugs, festivals en relaties. Hij gaat er bijna aan onderdoor, maar door verschillende synchroniciteit op zijn levenspad weet hij toch een uitweg te vinden. Deze uitweg biedt een transformerend, authentieker en vrijer leven. Maar hoe kom je tot die verandering?

Deze interactieve lezing is voor alle leeftijden. Met zijn verhaal en bron van inspiratie spreekt Brian niet alleen jongeren en jongvolwassenen aan, maar ook ouders van kinderen die hun kind zien wegzakken. En niet alleen jongeren, jongvolwassenen en ouders van kinderen, maar ook de reguliere zorg, jongereninstellingen en scholen worden met dit verhaal aangesproken.

Het biedt inzichten in hoe het leven van een jongeman eruit ziet wanneer hij zich verliest in het verdoven. Bijna niemand weet wat er in het hoofd omgaat van iemand die zichzelf steeds meer verliest. Zelfs psychologen weten vaak geen raad hiermee. Het is iets wat normaal gesproken onzichtbaar blijft voor de buitenwereld. Brian zijn verhaal en zijn lezing brengen daar verandering in.

Het leven brengt hem uiteindelijk een leven vol passie, liefde, geluk, overvloed en natuurlijk transformatie. Steeds meer laat hij zich leiden door het leven. Niet meer als een vis die tegen de stroming in zwemt, maar één die mee flowt met de stroming van het leven. Zodat het leven weer een avontuur is wat met een magische blik ervaren mag worden

Het is een interactieve lezing, omdat Brian ook graag het publiek erbij betrekt. Door middel van muziek zal je ook worden meegenomen in de emotionele reis.

Natuurlijk is er ook een moment van vragen stellen mogelijk tijdens deze lezing. We zullen daar ook uitgebreid de tijd voor nemen, zodat we met elkaar in gesprek kunnen.

 

Praktisch

Donderdag 22 juni 2023
Tijd: 19.30-22.00u (incl pauze en napraatcafé)

Deze lezing was gepland op 11 mei en is verzet en verplaatst naar:
Locatie: Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen
Reserveer je ticket: € 20 incl. thee en lekkers
Kaarten aan de deur alléén als er nog plaats is (app van tevoren 0622329846).

 

Over het boek “Het had zomaar anders kunnen aflopen”

Het had zomaar anders kunnen aflopen is een boeiend en aangrijpend boek over een jongeman, waarvan niemand weet hoe eenzaam en afgewezen hij zich eigenlijk voelt. Met dit indrukwekkende verhaal laat Brian zien hoe je de zin van het leven terug kunt vinden, zelfs wanneer je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt.

In zijn jeugd zit Brian vast in patronen van afwijzing, manipulatie en ruziemaken. Het is moeilijk voor hem om zich met andere mensen te verbinden en hij heeft veel last van jaloezie. Op latere leeftijd ontdekt hij dat feesten, drank en drugs een goede uitweg voor zijn emoties zijn. Dan is hij ook nog eens de sociale en enthousiaste Brian. Maar hoelang kan hij zijn pijn op deze manier verdoven en blijven presteren?

Een periode van tien lange jaren, waarin hij steeds verder wegglijdt volgt. Brian raakt steeds meer de verbinding met zijn omgeving en vooral met zichzelf kwijt.  Als hij zich onder invloed bijna doodrijdt, schrikt hij wakker. Hij moet anders gaan leven, maar hoe? Online hoort hij in een video van Michael Pilarczyk dat je naar Terra Nova in Frankrijk moet gaan als je een levensveranderende ervaring wilt. Brian grijpt deze strohalm direct aan…

Hoe zal het eindigen? Of anders gezegd… Wat gaat er nu beginnen?

Het boek van tevoren bestellen?
Ga dan hierheen:

https://www.brianvanleeuwen.com/product/boek-het-had-zomaar-anders-kunnen-aflopen/

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.