15 april: start Leeskring Christina von Dreien (4x)

50,00

Ben jij ook zo geraakt door de boeken van Christina von Dreien? Wil je graag verdiepen, verrijken, verwonderen, over haar boodschappen van Liefde in een groep? Doe mee met de leeskring! We komen 4x samen.

Evenement Details
Datum:15-04-2021
Aanvang:18.30-20.30u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk

Ben jij ook zo geraakt door de boeken van Christina von Dreien? Wil je graag verdiepen, verrijken, verwonderen, over haar boodschappen van Liefde in een groep? Doe mee met de leeskring!

We ontmoeten elkaar in Noordwijk in de praktijkruimte van LiefdeWerk en inspireren elkaar in een open en eerlijke setting. We delen wat bepaalde teksten met je doen, hoe je deze ervaart in het dagelijks leven en wat je ermee kan in jouw eigen persoonlijke ontwakening. En we supporten elkaar in dit proces. Dát is de opzet van deze leeskring. Doe je mee?

  • We komen 4 keer samen op donderdagavond 15 april, 29 april, 13 mei en 27 mei van 18.30-20.30u.
  • Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
  • Je meldt je aan voor alle 4 bijeenkomsten voor een fijne groepsenergie.
  • Na betaling is je aanmelding definitief.
  • Het maakt niet uit of je 1 of alle 4 boeken hebt gelezen. Ik kan me zo voorstellen dat we ook boeken onderling kunnen delen. Kom vooral als het gedachtengoed je inspireert.

Ja ben je geraakt door het gedachtengoed, maar wil je liever individueel begeleid worden bij jouw proces van ontwaken, verantwoordelijkheid nemen? Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismaking voor een coaching traject (5x) via angela@liefdewerker.nl.

PS: Leuk als je bij aanschaf de lokale boekhandel ondersteunt!

Over het laatste boekje van Christina ‘uiteindelijk komt alles goed’:

Hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen

We leven in een heel vreemde en uitzonderlijke ‘coronatijd’, die in het teken staat van wereldwijde crises, angst en onzekerheid, allerlei maatregelen en protesten, en van vijanddenken en beschuldigingen over en weer.

In deze verwarrende tijd laat een jonge vrouw haar stem horen en spreekt duidelijke taal: Christina von Dreien (2001), vertegenwoordigster van een nieuwe generatie jonge mensen die ons de weg wijzen en positieve impulsen aan de mensheid geven. Haar indrukwekkende kijk opent een nieuw, breder perspectief op de huidige wereldsituatie en op de periode die voor ons ligt. Zonder de gebruikelijke clichés van dwarsdenkers en spiritualisten te gebruiken slaagt ze erin met haar eenvoudige en briljante boodschap het hart van mensen te bereiken en te raken.

Christina nodigt ons uit om anders naar de wereld om ons heen te kijken en de verantwoordelijkheid voor wat er allemaal in de wereld gebeurt te verplaatsen van de politieke arena naar onszelf: wat kun je als individu concreet bijdragen aan een positieve verandering?