Start Jonge VrouwenCirkel ‘SelfLove’ met Nikki van der Lans (3x)

75,00

Een samenzijn voor jonge vrouwen om weer meer in verbinding te komen met jezelf. Begeleid door Nikki van der Lans. Door ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen los te laten.. ga je weer meer ruimte, zachtheid & zelfliefde ervaren.

Evenement Details
Datum:15-08-2022
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Deze VrouwenCirkel van 3 bijeenkomsten  wordt begeleid door Nikki van der Lans!

De verbinding met jezelf weer mogen omarmen: Jij bent het waard!

Wat zijn jouw belemmeringen/blokkades die je tegen houden die Sparkle weer te laten zien?! Je ware zelf te mogen zijn.

In de drukte van het leven vergeten we onszelf nog wel eens. We zijn er altijd voor een ander, maar wie heeft jou het allermeest nodig? Precies.. Jijzelf! Wie is het allerbelangrijkste in jou leven? Precies.. Jijzelf!

Door weer meer in verbinding met jezelf te komen, ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen los te laten.. ga je weer meer ruimte, zachtheid & zelfliefde ervaren. Hierdoor gaat je leven op een fijnere manier stromen. Hoe fijn is dat.

We komen samen op: 15, 22 en 29 augustus van 19.30-21.30u
Jouw bijdrage: € 75 voor 3 bijeenkomsten
Neem je zelf je yogamatje en dekentje mee? En eventueel een notebook/pen om in te schrijven?
Aanmelden kun je hier.

Meer over Nikki van der Lans

Mijn naam is Nikki, ik ben Energetisch Hypnose coach.
Wij mensen hebben allerlei ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen wat wij meedragen vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens. Dit wat ons belemmerd, tegenhoud van bepaalde dingen in dit leven. Ik vind het waanzinnig mooi dat ik mag begeleiden tijdens deze hypnose ‘reisjes’, zoals ik ze zelf noem.

Voor mij is hypnose Life Changing geweest.. en dat gun ik ieder ander ook. Hoe fijn is het als je je kan bevrijden van blokkades en al wat meer. Dat je weer meer rust, ruimte, vrijheid, zelfliefde mag ervaren.

Hypnose is niet zo eng als de meeste mensen denken. Ik omschrijf het altijd als een diepere meditatie, je bent in een soort trance. Je bewustzijn, het poppetje op je schouder die overal wat van vindt.. je graag in je comfortzone houdt, laten we even achter. We gaan aan het werk met je onderbewuste. Je onderbewuste weet precies wat goed & niet goed voor je is. In je onbewuste liggen alle antwoorden.

Binnenkort mag ik ook Kinderhypnose toevoegen. Hoe fijn is het om kinderen nu al te mogen verlichten.. zodat al wat ze met zich meedragen aan narigheid, ze dat niet hun verdere leven hoeven mee te dragen. Daar nu al verlichting in mogen ervaren.

Meer over Nikki en haar praktijk Sparkle Byou

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op het mooiste plekje in het Hart van Noordwijk-Binnen: het Lindenplein. Opgericht door Angela Maria, die naast haar werken met Opstellingen, Cursus in Wonderen en GroeiGroepen ook graag bijzondere evenementen organiseert in samenwerking met anderen. Opdat we onszelf en elkaar écht ontmoeten, om ons te herinneren aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is.

Nieuwsgierig? Kijk hier de agenda: www.liefdewerker.nl/agenda.

Op de hoogte blijven? Vraag dan de LiefdesBrief aan: www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde, gebeuren er … Wonderen!

Welkom in Herberg De Liefde!