JA, ik wil Leven met heel mijn Hart! Workshop Opstellingen

49,00

Bevrijd jezelf van hoe het hoort of moet, reis van je hoofd naar je hart! Vertrouw weer op je intuïtie, je innerlijk weten en leef vreugdevol, met heel je hart! Een hartverwarmende middag met Opstellingen in teken van de Liefde voor het Leven zelf.
Evenement Details
Datum:12-02-2021
Aanvang:13.30-17.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Als je écht vanuit je hart zou leven… hoe zou dat zijn? Met het bijzondere werken met Opstellingen, kom je oog in oog met je diepste verlangen én met wat je tot nu toe heeft tegengehouden om dat verlangen te léven. Door dit aan te kijken en te doorvoelen, maak je de weg vrij om werkelijk te gaan leven met heel je hart.

We gaan met een groep aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen. Deze werkvorm is gebaseerd op Voelen en Ervaren. Je leert daarbij weer te vertrouwen op je intuïtie, wat je voelt en diep van binnen weet. Die innerlijke wijsheid is een prachtig instrument om zachtmoedig te leven. We maken een reis van ons hoofd naar ons hart. Want leven vanuit je hoofd… daar is nog nooit iemand gelukkig van geworden!

Wat vertelt jouw hoofd je? Wat vertelt je hart je? Je zult gecreëerde obstakels in jezelf doen verdwijnen, waardoor je weer kunt luisteren naar het fluisteren van je ziel. Het belooft een hartverwarmende, transformerende middag te worden in teken van de Liefde voor het Leven zelf.

Nog nooit meegedaan met Opstellingen en vind je het een beetje spannend? Bel gerust voor een telefonische kennismaking met mij en mijn LiefdeWerk.

Ja, wil je de Liefde voor het Leven zelf weer ervaren, maar dan liever individueel? Maak dan een afspraak voor een individuele Opstelling. Dat kan op afspraak. Mail angela@liefdewerker.nl of app 06 22329846. Meer informatie vind je op www.liefdewerker.nl.

Praktisch

Jouw bijdrage € 49 incl btw. Na betaling is je deelname definitief.

13.30-17.00u (hou rekening met evt uitloop tot 17.30u)

Zeer grote werkruimte in het voormalige ABN/AMRO-gebouw aan het Lindenplein in Noordwijk-Binnen.

Neem je warme sokken mee? Ik zorg voor thee en lekkers.