Ja, ik wil kiezen voor Liefde! Workshop Opstellingen

49,00

We verlangen allemaal naar liefde. Hoe is het jou en de Liefde voor jezelf? Hoe is het met de Liefde voor de ander, voor je lief? Heb je geen liefdesrelatie, maar zou je dat wel willen? Wat houd je tegen om écht te kiezen voor een leven in Liefde?

Evenement Details
Datum:11-02-2022
Aanvang:14.00-17.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
We gaan voelen en ervaren hoe de liefde in jou én naar anderen toe nog meer kan gaan stromen! Dit zou weleens jouw Valentijnskadootje kunnen zijn. Een kado van Liefde voor een liefdevol leven.Vaak gaan we op jonge leeftijd iets over onszelf geloven en gaan we vanuit die overtuiging (die niet waar is en gebaseerd is op angst) leven. Vanuit een houding dat we het niet waard zijn, dat we eerst ons best moeten doen, dat we geen fouten mogen maken of ….  en zo stellen we met ons hoofd voorwaarden aan de Liefde. Wat natuurlijk níet waarachtig is!

In deze workshop gaan we weer helemaal terug naar de heelheid, de Liefde die je bent. We kijken onze ‘denkfouten, onze vergissingen’ aan, tot aan waar ze zijn begonnen. En zo overbruggen we die ruimte en kiezen we voor Liefde in plaats van Angst. We verzoenen ons weer met de Liefde. Een terugkeer naar de heelheid. Een herinnering aan wie je bent…  om van daaruit ook liefdevolle relaties te ervaren met de ander, je lief, je toekomstige lief!

We gaan samen aan de slag met het voelen en ervaren met het bijzondere werken met Opstellingen. Alles is energie, dus elke blokkade, valse overtuiging in jou, kun je opstellen. Het mooie met het werken met een groep is dat een ander jou helpt in jouw opstelling. En tegelijkertijd leert die ander daar ontzettend veel van! Alles gaat altijd precíes zoals het is bedoeld. Het werken met Opstellingen is het werken met Wonderen. Ik werk gebaseerd op Een Cursus in Wonderen, vanuit heelheid. We zijn precies goed. En dat mogen we herinneren. Doe je mee?

Verwacht diepgaande opstellingen die in 1 middag werkelijk voor transformatie zorgen. We mogen thuiskomen…

Inschrijven kun je hier.
Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door.
Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Tijd: 14.00u-17.00u
Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers.

Er is geen verschil tussen vraaginbrenger en representant. Ieders vraag wordt beantwoord. Die gelijkwaardigheid en werken in essentie is kenmerkend voor LiefdeWerk.
Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

Jaargroep Opstellingen

En, bevalt het werken met Opstellingen je. Ben je er net zo verwonderd over als ik? Merk je dat het een methode is waarbij je echt thuis komt, je gevoelens ruimte kan geven en je veel meer durft te vertrouwen op je intuïtie? Kom dan innerlijk reizen met onze Jaargroep! Vrijdag 28 januari start de Jaargroep, we komen 10 maanden, 1x per maand een hele dag bij elkaar. Doe je mee? Kijk op de agenda!

Lees je dit net na de 28e januari, dan kun je misschien nog instromen. Bel Angela 06 22329846.

 

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk. 

Herberg De Liefde
LiefdeWerk is gevestigd in Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk-Binnen. Er zijn groeigroepen, InloopCafé, maandelijks Alleenstaande OuderCafé en tal van evenementen, waarbij je geinspireerd raakt om te leven in liefde. O.a. mantrazingen, spiricafé met healing/reading en filmavonden.

Wil je op de hoogte blijven van onze agenda? Vraag dan onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde

gebeuren er … wonderen!

 

INDIVIDUEEL

Ja, wil je ook kiezen voor een leven in Liefde, is er liefdewerk aan de winkel, maar wil je liever individueel begeleid worden? Maak een afspraak voor een individuele sessie via angela@liefdewerker.nl of app 06 22329846.