27 okt: start Healing Circle #7 (5x)

75,00

Land in je hart. En stem af op het hart van de ander. We kunnen elkaar healen! Elkaar herinneren aan de Liefde die we zijn. Een cirkel om te groeien in vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke wijsheid. Doe je mee? Stap in een Healing Circle. LiefdeWerk!
Evenement Details
Datum:27-10-2021
Aanvang:19.00-21.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk
We komen samen in een kring van openheid, authenticiteit en verbinding. In het geven en ontvangen van Liefde, helen we onszelf en elkaar. En herinneren ons weer de Liefde, de Liefde die we zijn.
We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en afstemmen met je hart. Healen kan iedereen. De cirkels zullen je herinneren aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Laat je verwonderen!
PROGRAMMA
We komen aan, voelen en delen hoe we erbij zitten. In de kring besluiten we met elkaar, wie die avond het middelpunt van de healing circle zal zijn. We diepen samen uit, wat het verlangen is van diegene. Dat uitdiepen van dat hartsverlangen is al een prachtige herinnering aan de Liefde.
Na milde yoga-oefeningen op de stoel om weer te verbinden met ons lichaam, volgt een begeleide lichaamsgerichte meditatie. Daarop gaat degene met het hartsverlangen in de cirkel zitten, en stemmen de anderen af, van de bron, van hart tot hart. Hoe bijzonder om op die manier, in die eenvoud, met elkaar te zijn.
We delen wat ieder heeft ervaren. Hoe helpvol voor degene in het midden van de circle. En helend en bevestigend voor de anderen, hoe ieder afstemt op zijn eigen manier. We ronden af met een korte ontspanningsmeditatie.
Tijdens de vorige Healing Circles werd het samenzijn in openheid en waarheid als heel fijn ervaren. En er werden werkelijk transformaties waargenomen, zoals: vrijer, meer ontspannen, zachter, meer hier, meer kunnen verbinden. Dat is wat landen in het hart doet. Doe je mee?
Een herinnering aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk.
DEELNAME
Je schrijft je in voor 5 bijeenkomsten. Zo vormen we samen krachtige groepsenergie.
Jouw bijdrage: € 75 incl. thee/lekkers. Na betaling is je deelname definitief.
Vragen? Bel je even? 06 22329846
Data: 27 okt, 10 nov, 24 nov, 8 dec, 22 dec
LIEVER INDIVIDUEEL
Ja, heb je een verlangen om te landen in je hart, maar voel je nog teveel blokkades om dat in een groep te doen? Maak dan een afspraak voor een individuele sessie of een traject van 5x met coaching en opstellingen. Mail angela@liefdewerker.nl of app 06 22329846.

Over Herberg De Liefde

Spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde is een initiatief van Angela Maria (tevens oprichter Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker). Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele proeverijen. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats!

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!