21 juli: Zomer Healing Circle (6x)

90,00

Stap in het volle licht. En zie de ander in het volle licht. Wil je groeien in vertrouwen op je gevoel, je intuïtie, je innerlijke wijsheid? We stemmen af op het hart en herinneren onszelf zo aan de heelheid. Doe je mee? Stap in een Healing Circle. LiefdeWerk!
Evenement Details
Datum:21-07-2021
Aanvang:19.30-21.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk
We komen samen in een kring van openheid, authenticiteit en verbinding. In het geven en ontvangen van Liefde, helen we onszelf en elkaar. En herinneren ons weer de Liefde, de Liefde die we zijn.
We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en afstemmen met je hart. Healen kan iedereen. De cirkels zullen je herinneren aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Laat je verwonderen!
PROGRAMMA
19.15u inloop
19.30u start healing circle
21.00u sluiting
We komen aan, voelen en delen hoe we erbij zitten. In de kring besluiten we met elkaar, wie die avond het middelpunt van de healing circle zal zijn. We diepen samen uit, wat het verlangen is van diegene. Dat uitdiepen van dat hartsverlangen is al een prachtige herinnering aan de Liefde.
Na milde yoga-oefeningen op de stoel om weer te verbinden met ons lichaam, volgt een begeleide lichaamsgerichte meditatie. Daarop gaat degene met het hartsverlangen in de cirkel zitten, en stemmen de anderen af, van de bron, van hart tot hart. Hoe bijzonder om op die manier, in die eenvoud, met elkaar te zijn.
We delen wat ieder heeft ervaren. Hoe helpvol voor degene in het midden van de circle. En helend en bevestigend voor de anderen, hoe ieder afstemt op zijn eigen manier. We ronden af met een korte ontspanningsmeditatie.
Een herinnering aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk.
DEELNAME
Je schrijft je in voor 6 bijeenkomsten. Zo vormen we samen krachtige groepsenergie.
Jouw bijdrage: € 90 incl. thee/lekkers. Na betaling is je deelname definitief.
Vragen? Bel je even? 06 22329846
Data: 21, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus, 25 augustus
LIEVER INDIVIDUEEL
Ja, wil je in het volle licht stappen, maar voel je nog teveel trauma, blokkades om dat in een groep te doen? Maak dan een afspraak voor een individuele sessie of coaching traject van 5x. Een investering in jezelf, zodat je kunt gaan stralen. Mail angela@liefdewerker.nl of app 06 22329846 voor een gratis kennismaking.
Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Andere Cirkels in de Herberg:

Leescirkel met Angela
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske
Cirkel Taal van het Hart met Angela
Cirkel van Licht met José
Healing Circle met Angela
Hartencirkel met Petra

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden gaan we straks weer lezingen en filmavonden organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen