Groeigroep, 6x per jaar, start eind januari

120,00

Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Voor wie een bereidheid heeft om naar zichzelf te kijken én het leuk vindt om dit met anderen te doen. Rondom de grote tafel, met een kopje thee. Aan de hand van een kaart, een beeld, een meditatie … en ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen een verdieping aan. 6x per jaar, datum/tijd in overleg met de groep!

Evenement Details
Datum:31-01-2022
Aanvang:Eind januari, in overleg!
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Wil jij samen met anderen groeien in bewustzijn?

6x per jaar kom je met de groep samen, om met elkaar meer inzicht te krijgen in jezelf. Er zijn veel mensen die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, maar niet per sé behoefte hebben aan therapie of coaching. Dan is deze groeigroep perfect voor jou!

Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, verdieping, en een bereidheid hebben om naar zichzelf te kijken én het leuk vinden om dit met anderen te doen. Rondom de grote tafel, met een kopje thee. Aan de hand van een kaart, een beeld, een meditatie … en ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen een verdieping aan.

Kernwoorden van de opzet van de groeigroep: gelijkwaardigheid en bereidheid

Doel van de groeigroep: inzicht, verdieping, vertrouwen, authenticiteit en verbinding

Het onderdeel uitmaken van een groep is zo bijzonder En als ik iets heb geleerd van de afgelopen jaren werken met groepen, is dat de groepssamenstelling nooit toevallig ontstaat! We hebben elkaar iets te vertellen. Juist in het samenkomen, kun je veel leren door te spiegelen, te reflecteren, jezelf en de ander uitnodigen om authentiek te durven zijn, en zo stappen zetten in een bewust leven, een leven in liefde. In de veiligheid van de groep kun je mooi ‘oefenen’ in jouw waarheid leven, om dat vervolgens ook in de buitenwereld te doen. De groeigroep brengt je verdieping, vertrouwen, authenticiteit, verbinding.

Het blijkt steeds weer vruchtbaar om met een groep vaker bij elkaar te komen, om zo echt de verdieping in te gaan. Vandaar de opzet van deze groeigroep, waarbij je je aanmeldt voor 6 bijeenkomsten, gedurende het jaar 2022.

Er zijn al 10 groeigroepen voor de aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek. Dat bijkt inspirerend en vruchtbaar. Maar iedereen kan zoveel leren van het aangesloten zijn bij een groeigroep, dat ik dat juist niet wil voorbehouden aan collega’s. Ik gun iedereen een groeigroep van Bewust Bollenstreek!

Is Noordwijk te ver voor je, maar heb je wel interesse? Laat me weten in welke plaats je zou willen deelnemen in een groepgroep! Bij voldoende interesse starten we deze groeigroepen in de hele Bollenstreek.

Praktisch

  • Begeleiding Noordwijk: Angela Maria, oprichter Bewust Bollenstreek, coach/opsteller LiefdeWerk
  • Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen.
  • Groepsgrootte: we starten bij 5p, maximaal 8.
  • Zodra de groep compleet is, stuur ik een datumprikker uit voor onze 1e bijeenkomst eind januari. Andere bijeenkomsten in maart, mei, juli, september, november. Totaal 6x.
  • Dag/tijd in onderling overleg, zodat het iedereen schikt!
  • Aanmelden via deze website. Je meldt je aan voor 6 bijeenkomsten, gedurende 1 jaar.
  • Jouw bijdrage: € 20 per bijeenkomst. Voor aanvang ontvang je de factuur ad € 120.

Ik ben reuze benieuwd hoe de eerste groeigroep zich vormt!
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Heb je vragen? Bel, app, mail:

Bel/mail voor informatie: 06 22329846, angela@liefdewerker.nl, angela@bewustbollenstreek.nl.