Inloopspreekuur

0,00

Loop je vast? Wil je het anders? Van je hoofd naar je hart….
We leven in een veranderende tijd die, nu er minder afleidingen zijn, ook blootlegt hoe het werkelijk met je gaat. Neem je hart in je handen en voel weer hoe het klopt voor jou! Het is dan helpvol als iemand ‘van buiten’ even met je meekijkt en je helpt om jezelf te bevragen.
Iedere woensdag 9-10u.
Evenement Details
Datum:23-12-2020
Aanvang:9.00-10.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk
Loop je vast? Wil je het anders? Van je hoofd naar je hart….
We leven in een veranderende tijd die, nu er minder afleidingen zijn, ook blootlegt hoe het werkelijk met je gaat. Een uitdagende tijd, die óók iets van je vraagt: neem je hart in je handen en voel weer hoe het klopt voor jou! Het is dan helpvol als iemand ‘van buiten’ even met je meekijkt en je helpt om jezelf te bevragen.
Kom naar het gratis inloopspreekuur iedere woensdag van 9.00-10.00u.
Voor volwassenen, maar ook voor jongeren. In die laatste groep zie ik vooral jonge lichtwerkers vastlopen (die nog niet durven zijn wie ze zijn, en bestempeld worden als depressief).
Ervaren levenscoach Angela Roelen (tevens familieopsteller) begeleidt in zelfliefde (jongeren en volwassenen) en samenliefde. Krijg inzicht in jezelf, leer anders omgaan met je gevoelens en emoties, word weer je eigen beste vriend/vriendin! Dat maakt ruimte voor de Liefde. De Liefde die je bént.
Je mag thuiskomen….
PS: Heb je interesse in een gratis kennismaking op een andere dag/tijd? App dan maken we een afspraak: 06 22329846.