Za 27 aug: Festival De Liefde! Het liefste, leukste, échte verbindende Festival!

Wees lief voor je lijf, jezelf, de ander én moeder aarde! Laat je inspireren door ons Festival De Liefde op het prachtige Lindenplein, het Hart van Noordwijk-Binnen! Met live muziek in de muziektent, workshops op het blotevoetenplein, (h)eerlijk eten & drinken, en 30 kramen vol inspiratie! Gratis!

Evenement Details
Datum:27-08-2022
Aanvang:10.00-17.00u
Locatie:Lindenplein, Noordwijk-Binnen

Het liefste, leukste, échte, verbindende Festival! Festival De Liefde!

Het Lindenplein is een práchtig plein in het Hart van Noordwijk-Binnen, dat uitnodigt om écht te léven!

In de muziektent, midden op het Lindenplein, zijn er live optredens en vanaf dat podium worden verrassende workshops gegeven, die je inspireren om mee te bewegen op het sprankelend roze blotevoetenplein!

 

Achter de muziektent

 

Kramen

Rondom het Lindenplein vind je een 30tal kramen, een ware proeftuin vol inspiratie om te leven zoals dat klopt! Met bevlogen professionals die je inspireren je hart te volgen, lief te zijn voor je lijf, jezelf, de ander en moeder aarde! Toegang tot het Festival is gratis. Bij sommige kramen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Het programma is nog steeds groeiende, hou deze website in de gaten voor updates!

 

(H)eerlijk eten en drinken
Geniet in het buitencafé van Jenneke en Joost van Nissa! Met vega/n broodjes, tosti’s, salades, bananenbrood en groentenkauw cakes, homemade ijsthee en limo!

Biologische handgesneden friet kun je bestellen bij de kar van Papa’s ambacht. Proef de liefde voor koffie bij de kar van BaristaBeleving. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht op het terras van Hof van Holland, op de kop van het Lindenplein.

 

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets!
Moet je echt met de auto komen? Betaald parkeren op het Kloosterplein of in de parkeergarage van de Digros. Gratis parkeren in de Voorstraat of links van de nieuwe Jeroenskerk (met parkeerschijf).

 

Team Festival De Liefde

Dit festival wordt georganiseerd door Angela Roelen LiefdeWerk (oprichter Bewust Bollenstreek), die huist in Herberg De Liefde, ook op het Lindenplein. Met een enthousiast team hopen we een heerlijke dag te organiseren om met elkaar de liefde te laten stromen, om elkaar te inspireren steeds weer meer te kiezen om te leven zoals dat écht klopt! Het organisatieteam bestaat uit: Maud BraspenningPauline Hoogervorst, Ellen Guijt, Annette OppenbergPetra Hoek. We zijn dankbaar voor het zorgen voor de muziekinstallatie door Hans Elzinga!

Kun je niet, maar heb je wel interesse in dit soort evenementen? In Herberg De Liefde organiseren we mantrazingen, samen eten, workshops en spirituele proeverijen. Heel leuk om je daar te ontmoeten. Kijk op www.liefdewerker.nl/agenda of abonneer je op mijn www.liefdewerker.nl/liefdesbrief!

 

Meedoen?

Voel je je hart roepen en wil je graag meedoen met dit Festival De Liefde? Leuk! Altijd volgen, dat hart …
Neem contact op met Angela via angela@liefdewerker.nl of bel/app 0622329846.