21 okt: FamilieOpstellingen: wat is het, hoe werkt het?

10,00

Altijd al nieuwsgierig geweest naar FamilieOpstellingen? Kom naar deze interactieve lezing! Je krijgt inzicht in de werking, kunt al je vragen stellen, we doen kleine praktische oefeningen én wie weet ontstaat er ter plekke een opstelling, voor wie wil. Een avond vol verbinding!

Evenement Details
Datum:21-10-2021
Aanvang:19.00-21.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Altijd al nieuwsgierig geweest naar FamilieOpstellingen? Kom naar deze interactieve lezing!

  • Je krijgt inzicht in het werken met energie, dat de basis is van het werken met Opstellingen.
  • Ik geef je allerlei voorbeelden uit de praktijk, zodat je een beeld hebt wat het jou zou opleveren.
  • Leer je wat een individuele opstelling inhoudt en hoe het in zijn werk gaat met een workshop.
  • We doen kleine praktische oefeningen, zodat een tipje van de sluier wordt opgelicht
  • En, wie weet … ontstaat er een opstelling voor wie dat wil op deze avond.

Op mijn website lees je meer over FamilieOpstellingen. Ik heb al jaren ervaring, maar heb óók een ‘afslag’ gemaakt. Het klassieke opstellen past niet bij LiefdeWerk. Ik werk intuïtief én merk steeds weer dat daardoor de mensen die bij me komen ook steeds meer gaan vertrouwen op hun eigen intuïtie, hun eigen wijsheid. En dat is de basis van LiefdeWerk. Elkaar herinneren aan onze natuurlijke staat van Zijn. We voelen en we wéten …

Het belooft weer een avond vol verbinding te worden !

Praktisch:
Aanmelden hier via de site. Na betaling staat je naam op de lijst en is je deelname definitief. Je hoeft geen bevestiging mee te nemen. En, natuurlijk is er thee en lekkers, zoals altijd in de Herberg.

Heel erg leuk om je te ontmoeten op mijn prachtige ruime locatie op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Daar is een heuse Herberg De Liefde ontstaan. Een spirituele ontmoetingsplaats, waar naast mijn coaching en werken met Opstellingen, ik tal van bijzondere evenementen organiseer met andere licht- en liefdewerkers.

Een plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn, een plek om samen te zijn, een plek om te delen. Met gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten) & kledingruilfeestjes.

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Bijzondere evenementen, zoals filmavonden met napraatcafé, spirituele avonden met medium, blotevoetendansen, samen eten, spirituele proeverijen, ligconcerten en lezingen.
Laat je inspireren door de uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan de Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl