Ecstatic Dance Experience in de Soefitempel

22,00

Ontmoet anderen die, net als jij, bewuster willen leven én vanuit vrijheid willen bewegen. We dansen heerlijk op blote voeten in de Soefitempel in Katwijk! Ik kijk er naar uit. Kom je ook? Ik organiseer dit vanuit Bewust Bollenstreek, samen met Esther Landa en DJ Frans Iradi!

Ik kan er zó van genieten, om helemaal mijn dans te dansen. Expressie te geven wat je op dat moment voelt,  je laten meenemen met de muziek. Dat is nog eens een oefening in overgave!

Samen met Esther Landa organiseer ik deze dansavond op een práchtige lokatie: de Soefitempel in de duinen van Katwijk! Er mag meer gedanst worden! Dans je vrij!

Freedom – Connection – Expression

Dat is het waar het wat ons betreft om gaat bij Ecstatic Dance.

Alles mag er zijn.

Ecstatic Dance is een grote uitnodiging.

Een uitnodiging om te voelen wat je voelt en van daaruit in beweging te komen. Je kunt daardoor vrijer worden in je dans en in een flow komen.
Een uitnodiging om vanuit de verbinding met jezelf en jouw essentie verbinding te maken met de wereld om je heen. Eerst naar binnen te gaan en dan pas naar buiten.

Er zijn een aantal regels aan Ecstatic Dance verbonden om je te helpen om in die natuurlijke flow te komen:
– Geen geestverruimende en stimulerende substanties.
– Geen schoenen. Met blote voeten maak je gemakkelijker contact met de grond en je lijf.
– Stilte. In ieder geval niet praten tot na de dans. Praten haalt je onnodig weg bij jouw ervaring.

De Soefi- tempel in Katwijk is een heel bijzondere en verstillende locatie en we zijn heel dankbaar dat wij hier uitgenodigd zijn om te dansen! De Ecstatic Dance Experience van Esther Landa i.s.m. Bewust Bollenstreek vindt hier een keer per maand plaats. DJ. Frans Iradi is onze vaste DJ.

€ 26

maar speciaal voor Bewust Bollenstreek:

€ 22!

Je kunt hier je ticket reserveren!

Heel leuk om elkaar op de dansvloer te ontmoeten! Enne… nog nooit gedaan?
Echt, je wilt daarna nooit meer ‘normaal’ dansen!