Do ocht 21 dec: InloopSpreekuur

Fysieke of psychische klachten? Zoekend naar informatie, inspiratie? Reiki, Opstellingen én een ‘gewoon’ gesprek kunnen wonderen doen. Je hoeft het niet alleen te doen. Voel je welkom bij het wekelijks InloopSpreekuur voor een bijdrage in de pot. Ook dat is … LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:21-12-2023
Aanvang:10-12u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Loop je vast? Ervaar je angst, stress, paniek? Weet je met je gevoelens geen raad?
Heb je fysieke klachten, waarbij je een holistische visie wenst?
Wil je het energetisch werken met Opstellingen, Reiki ervaren?
Behoefte aan een gesprek?

Voel je welkom bij het wekelijks InloopSpreekuur, 10-12u bij LiefdeWerk!

LiefdeWerk is een plek om ons Hart te herinneren. Een plek om te dienen en te doen wat nodig is.
Met dit wekelijks InloopSpreekuur kun je terecht bij Maya Kanhai (Reiki) en Angela Roelen (Opstellingen). Weet je niet wát je nodig hebt, maar weet je wel dát je iets nodig hebt? Laten je voeten je brengen naar de Kerkstraat 40a en stap over de drempel. Met een gesprek stemmen we samen af wat voor je klopt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Voor een bijdrage in onze pot!

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: Gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar. Vrijwillige bijdrage in de pot = lief.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!