Do 30 juni: Stap in de wereld van Engelen

15,00

Ontdek wat de Engelen je brengen als je wilt ontvangen. Leer meer over deze eenvoudige samenwerking tijdens een boeiende lezing van Ingrid Klok.

Evenement Details
Datum:30-06-2022
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Boeiende lezing van Ingrid Klok in Herberg De Liefde!

Engelen zijn van alle tijden. In de oudheid was de mens al bekend met Engelen en ze zijn nooit weggeweest.

Wie, wat zijn ze? Waar komen ze vandaan? Wat komen ze doen?

Wat betekenen ze voor ons?

Vanuit haar interesse en ervaring deelt Ingrid Klok haar kennis. Samen (her)ontdekken we de wereld van de Engelen. De samenwerking met Engelen is éénvoudig, zorgt altijd weer voor verrassingen en is vol liefde. Het is die liefde die we zo goed kunnen gebruiken om de veerkracht te hebben en te behouden die het leven van ons vraagt.

Ook al was het contact met de Engelen er, in haar praktijk is Ingrid pas later met Engelen gaan werken. Zij had vragen als: Hoe vertel je dat je met Engelen werkt? Word je dan nog serieus genomen? Nu is haar ervaring dat veel mensen oprecht geïnteresseerd zijn in Engelen en ook zelf willen ontdekken wat de Engelen brengen. Het mooie is dat de Engelen graag brengen als jij wilt ontvangen.

Je bent van harte welkom!

Ingrid werkt als holistisch coach in haar praktijk Energy, Life & Food en als manager bij een onderwijsinstelling. Daarnaast is zij actief als bestuurslid en vrijwilliger bij de Stichting De Dienende Liefde en Voorstraat 51 in Delft.

We maken er samen weer een fijne avond van. In een open en warme sfeer in Herberg De Liefde.

Bijdrage: € 15 incl thee/lekkers.

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op het prachtige Lindenplein, in het Hart van Noordwijk-Binnen. Opgericht door Angela Maria. Naast haar LiefdeWerk met Opstellingen, Cursus in Wonderen en GroeiGroepen, organiseert zij er samen met anderen graag bijzondere evenementen. Opdat we elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen herinneren aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is.

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda met o.a. mantrazingen, spirituele proeverij, ligconcert!
Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!