Do 29 sept: YinYoga met Lunch! Afscheidsfeestje van Jan Kraayenoord én Herberg De Liefde!

25,00

Your Inner Nature. Keer naar binnen met de verstillende yoga met Jan Kraayenoord. Begeleid met práchtige muziek. Jan geeft les op zijn eigen authentieke wijze, en dat maakt het heel bijzonder én toegankelijk. Deze keer extra speciaal. Jan gaat reizen en de Herberg De Liefde vertrekt uit het Lindenplein. Vier je mee?

Evenement Details
Datum:29-09-2022
Aanvang:10.00-14.00u
Locatie:Herberg De Liefde

Een heerlijke ontspannen ochtend om terug te keren naar Your Inner Nature met Jan Kraayenoord! Een terugkeer naar jouw essentie, door te verbinden met je adem, met je lichaam. Jan Kraayenoord van Melted Heart geeft op unieke wijze Yin Yoga én deze wordt ondersteund met práchtige muziek en klankschalen.

En, omdat Jan vanaf oktober gaat reizen, neemt hij voor nu afscheid van deze yinyoga lessen. Angela gaat per 1 oktober uit de ruimte aan het Lindenplein. Herberg De Liefde zoekt een nieuwe plek! Dus … op alle fronten tijd voor een gezellige lunch. Om onze dankbaarheid te tonen voor de heerlijke ontmoetingen die we hebben ervaren op de donderdagochtenden.

Ook als je nog niet eerder bent geweest, maar er graag bij wilt zijn… Doe! Altijd volgen dat hart.

Kom lekker genieten van een  ontspannen yogales van 10-12, waarna we aanschuiven aan de lange tafel. Samen genieten van een heerlijke kop soep, brood, salade en fruit. Alles biologisch en vega.

Yin Yoga

Yin staat voor Your Inner Nature! Yin Yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is. Het is een langzame en rustige vorm van yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. Met rustige houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; 1 tot 8 minuten.

Hiermee wordt voornamelijk het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd doordat het bindweefsel weer beter wordt gehydrateerd. Het versterkt en versoepelt de pezen en gewrichten. Het verbetert je mobiliteit, maakt krachtig en maakt je lichaam leniger.

Yin yoga heeft een rustig karakter en is voor iedereen geschikt. De lessen zijn juist zo lekker doordat je niet heel intensief hoeft te bewegen maar juist de tijd kunt nemen. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitnodigt om niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

Een zachte uitnodiging tot overgave, aan het leven zelf …

 

Praktisch

  • Eigen yogamatje (matrasje of deken om op te liggen) en dekentje meenemen.
  • Jouw bijdrage € 25 gepast contant betalen. Of per tikkie, ter plekke, kan ook.
  • Wel graag aanmelden ivm lunchinkopen! App Angela 06 22329846 of mail angela@liefdewerker.nl in verband met het max aantal personen (10)

 

LiefdeWerk

Wil je op de hoogte blijven van mijn LiefdeWerk, mijn werken met Opstellingen en het organiseren van bijzondere evenementen in de Bollenstreek? Vraag dan mijn Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

www.liefdewerker.nl