Do 15 sept: YinYoga met Jan Kraayenoord!

15,00

Your Inner Nature. Keer naar binnen met de verstillende yoga met Jan Kraayenoord. Begeleid met práchtige muziek. Jan geeft les op zijn eigen authentieke wijze, en dat maakt het heel bijzonder én toegankelijk. Passend in Herberg De Liefde! Waar alles mag Zijn, zoals het is.

Ik kom zelf zó tot rust met de Yin Yoga met Jan, dat ik superblij ben dat hij na de zomervakantie weer iedere week les geeft!

Een heerlijke ontspannen ochtend om terug te keren naar Your Inner Nature met Jan Kraayenoord! Een terugkeer naar jouw essentie, door te verbinden met je adem, met je lichaam. Jan Kraayenoord van Melted Heart geeft op unieke wijze Yin Yoga én deze wordt ondersteund met práchtige muziek en klankschalen.

Yin Yoga

Yin staat voor Your Inner Nature! Yin Yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is. Het is een langzame en rustige vorm van yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. Met rustige houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; 1 tot 8 minuten.

Hiermee wordt voornamelijk het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd doordat het bindweefsel weer beter wordt gehydrateerd. Het versterkt en versoepelt de pezen en gewrichten. Het verbetert je mobiliteit, maakt krachtig en maakt je lichaam leniger.

Yin yoga heeft een rustig karakter en is voor iedereen geschikt. De lessen zijn juist zo lekker doordat je niet heel intensief hoeft te bewegen maar juist de tijd kunt nemen. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitnodigt om niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

Een zachte uitnodiging tot overgave, aan het leven zelf …
Een wekelijkse verwenochtend in Herberg De Liefde, samen met Jan.

 

Praktisch

  • Eigen yogamatje (matrasje of deken om op te liggen) en dekentje meenemen.
  • Jouw bijdrage € 15 gepast contant betalen
  • Iedere donderdag van 10-12.
  • Je kunt per keer meedoen. Wel graag aanmelden! App Angela 06 22329846 of mail angela@liefdewerker.nl in verband met het max aantal personen (14).

 

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een échte ontmoetingsplaats in teken van spiritualiteit, op een prachtige locatie op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Naast mijn LiefdeWerk is er wekelijks YinYoga met Jan, hebben we regelmatig mantrazingen, spirituele proeverijen, schrijfcafé, samen lunchen en ligconcerten.
Een plek om samen te Zijn.

Wil je 1x per maand de agenda en inspiratie ontvangen?
Vraag dan mijn Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl