Do 15 febr: Workshop Een Cursus in Wonderen ‘Van Angst naar Liefde’

30,00

Wil je wonderen ervaren in je leven? Dat is wat er gebeurt als mensen samenkomen in naam van De Liefde! Maar wat als je bang bent voor je eigen grootsheid of als andere angsten je nog in de weg staan? Laat je inspireren door Een Cursus in Wonderen, een weg van Angst naar Liefde!

Evenement Details
Datum:15-02-2024
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Ik heb zelf heel veel geleerd van Een Cursus in Wonderen. Misschien heb je er al eens van gehoord? Het is een gechannelde bijbel. Het krachtige ervan is dat het niet opgelegd wordt en ons nietig en zondig maakt, zoals ik met de ‘gewone’ bijbel en de ‘oude’ kerk ervaar, maar dat het juist bekrachtigend is. We zijn goddelijke wezens, als god, één. En het is de bedoeling dat we ook écht in ons centrum gaan staan, ons ego doorzien, voorbijgaan aan die illusie dat wat we dáchten dat we waren vanuit overleven.

In deze introductieworkshop neem ik je mee in een aantal basisprincipes van Een Cursus in Wonderen én maken we de cursus vooral heel praktisch. Je kán er ook écht wat mee! Je hoeft het boek voor deze workshop zelf niet te hebben.

Een cursus in wonderen, wereldwijd voor miljoenen mensen hét levensboek, is de uitwerking van alle tekst die psychologe Helen Shucman gedicteerd kreeg van een innerlijke stem. Centrale thema’s in dit boek, de belangrijkste inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson, zijn liefde, vergeving en niet-oordelen. Nieuwsgierig? Kijk hier voor het boek.Mocht je overwegen het te kopen … ondersteun je lokale boekhandel door het daar te bestellen!

Wie aan de Cursus begint, zal onder de indruk raken van de inhoud, het vanzelfsprekende gezag dat eruit spreekt en de indrukwekkende toon van woorden. Een cursus in wonderen stelt ons ego voor radicale keuzes. Kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde? Willen we gelijk of willen we geluk? De Cursus reikt een manier aan waarmee je op zoek kunt gaan naar je eigen Innerlijke Leraar die jouw leerproces zal begeleiden.

LiefdeWerk is werken van Angst naar Liefde, openen naar onze intuïtie. Intuïtie is dat wat je krijgt ingegeven, dat komt rechtstreeks van de Bron, van God. Vind je dat nog een spannend woord? Dat herken ik helemaal! Sinds de Cursus gaat dat bij mij al veel gemakkelijker :). Er is veel geprojecteerd op dat woord God, maar wat als je het vervangt door Liefde?! En de Heilige Geest klinkt ook zo ver weg, maar het is niets anders dan onze intuïtie. Ons lijntje met het alwetende veld. Dat wat we krijgen ingegeven.

Nieuwsgierig? Laat je inspireren door deze workshop! Het is heel krachtig om samen te komen. We leren van elkaar en inspireren elkaar. Want ja, iedereen is verbonden met God, met de Liefde, met de Bron, één, maar we zijn in onze persoonlijkheid ook uniek. En dat maakt ons menszijn nou juist zo boeiend!

Jouw bijdrage € 30
Aanmelden via deze website, daarna staat je naam op de lijst en ben je van harte welkom!
Wil je liever persoonlijk aanmelden en contant betalen? App 0622329846 (Angela).
Boek is niet nodig, je kunt altijd even binnenlopen in mijn café om mijn exemplaar in te kijken.

Kun je nu niet? Volgende workshop Een Cursus in Wonderen is op do 18 april.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!