Do mi 12 okt: Spiritueel LeesCafé ‘De duivel en het meisje – Paulo Coelho’

15,00

Een mooi boek kan werkelijk een inspiratie zijn om je Hart te léven, zeker als we daarin samen komen, sparren en verbinden met elkaar. Lees je mee? Het Spiritueel LeesCafé is geboren! Kun je nu niet? Hou de agenda in de gaten voor het volgende LeesCafé!

Evenement Details
Datum:12-10-2023
Aanvang:14.00-16.00u
Locatie:Spiritueel Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Lees je ook zo graag spirituele boeken? Vind je het leuk om anderen te ontmoeten en samen te delen? Horen wat anderen uit een verhaal halen? Hoe dat ons aanzet om onze eigen spirit te verkennen én te léven? Zo ontwikkelen we ook door te lezen. En, met elkaar is lezen zoveel leuker!

Samen met Wilma Frederiks is het idee voor dit Spiritueel LeesCafé geboren. We hebben er zin in! In een sfeer van openheid en echtheid, met een kopje thee en lekkers, met elkaar sparren, delen, favoriete stukjes lezen en luisteren.

We lezen boeken op gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie. Met elkaar kiezen we het volgende boek. Je kunt één keer aansluiten, of iedere keer meedoen. Alles is goed. Voel je welkom!

 

De duivel en het meisje – Paulo Coelho

We lezen dit keer deze boeiende spirituele roman van een van de bekendste schrijvers Paulo Coelho. De duivel en het meisje voelt als een passende keuze om dit LeesCafé te starten. De strijd tussen goede en kwade machten, groepsdruk, alleen durven staan, kiezen, vertrouwen, durven veranderen … En wat kan er dan veel gebeuren in korte tijd, in een klein bergdorpje, als een vreemdeling arriveert, met een vreemde vraag. Een vraag die van alles in beweging zet! Het boek doet je nadenken, spreekt je geweten aan en .. blijft je nog lang bij!

Je kunt het boek bestellen bij je lokale boekhandel, lenen van de bieb of hier tweedehands bestellen, maar ook hier.

Ook kun je mijn exemplaar in het café lenen! App je even? 0622329846.

 

Praktisch

Jouw bijdrage: € 15 (incl thee/lekkers)
Reserveren en betalen doe je hier of, als je liever ter plekke gepast contant wilt betalen, mail angela@liefdewerker.nl om je aan te melden of app 0622329846.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!