Do 10 aug: Here comes the sun – zomeravondconcert met Dennis ‘Denisius’ Kivit!

25,00

Wat een kado! Denisius, Dennis Kivit, komt naar Café LiefdeWerk voor een zomeravondconcert! Zijn stem, zijn muziek, zijn Zijn, raakt mij altijd weer in het Hart. Hoe fijn om dit met elkaar te delen!

Evenement Details
Datum:10-08-2023
Aanvang:20-22u
Locatie:Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Here comes the sun – een interactief concert door Dennis ‘Denisius’ Kivit; mooie Liedjes, inspirerende verhalen en blije ontmoetingen.

Muziek raakt.
Muziek heelt.
Muziek verbindt.
Muziek maakt je bewust.
Het ene moment ontroert het je.
Het andere moment zet het je stil. En dan weer in beweging.

Wat Denisius kan met zijn muziek: is je werkelijk en oprecht raken. Soms leidt dat tot stilte.
Dan weer tot een gesprek. Een moment van herkenning: “oh ja” en “weet je nog toen…”

Denisius laat zich inspireren door de mooiste songs van ‪The Beatles‬, maar bovenal wordt hij geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn repertoire.

Den maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek en leerde met zijn stem, zijn muziek én stilte een ervaring te creëren die je raakt en die je mee wil maken!

Muziek om bij weg te dromen… Een concert met Dennis ‘Denisius’ Kivit. Kom langs en laat je meenemen door de warme stem van Denisius, zijn prachtige gitaarspel, inspirerende verhalen en de mooiste songs van The Beatles. Get back to where you once belonged – Keer terug naar je hart!

Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook een aantal van zijn eigen Nederlandstalige songs vertolken. Hij zong/speelde o.a. Marius in Les Miserables en toerde met A capella groep ‘Montezuma’s Revenge’ door België en Duitsland

www.dezanger.nl en www.denisius.nl

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.

Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van LiefdeWerk? Meld je aan voor de LiefdesBrief!

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!