Di 6 juni: Meditatie met Gerard de Prie (4x)

50,00

4 avonden in teken van begeleide meditatie. Een tijd van ontspanning, rust, vertrouwen, inspiratie. Voor wie wil proeven wat meditatie kan betekenen, voor wie al langer ervaring heeft. Samen zitten en zijn en ons hart weer herinneren. Doe je mee?

Evenement Details
Datum:06-06-2023
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

In een serie van vier avonden zal Gerard de Prie meditatielessen geven bij LiefdeWerk.

Meditatie brengt ontspanning, rust, ruimte in je hoofd. Je voelt je weer meer verbonden met ‘al wat is’ en ervaart dat je ‘bent wie je bent in het moment’. Dat geeft ruimte voor intuïtie en vertrouwen om deze ook echt te volgen. Een herinnering van het Hart. LiefdeWerk. Hoe fijn dat Gerard ons meditatielessen wilt geven! Ik verheug me. Jij ook?

In deze lessenserie zal hij eerst kort uitleg geven over het mediteren, o.a. welke vormen er zijn en wat voor resultaten deze hebben. Daarna zal er een begeleide groepsmeditatie plaatsvinden, afgestemd op de behoefte van de groep. Na de meditatie is er plaats voor nabeschouwing en vragen, natuurlijk met een kopje thee.

Gerard heeft inmiddels 42 jaar ervaring met mediteren, in het bijzonder met de boeddhistische Wipasanna-meditatie (de basis van Mindfulness), Samatha-meditaties en dynamische meditaties met bewustzijnspatronen. Daarnaast beoefent hij Kriya Yoga. Dit zijn samengestelde oefeningen met o.a. mahamudra, kriya pranayama, pratyahara, en paravastha (de hoogste stiltemeditatie). Hij is verder bekend van de meditaties van Bodhipat, zijn zelf ontwikkelde meditatieve vorm van Reiki. Hij is schrijver van inmiddels 3 boeken over spirituele ontwikkeling, meditatie, Bodhipat en de Sankhya-filosofie. Uit het oude India.

Oh ja, je kunt ‘gewoon’ op een stoel mediteren. Meditatie hoeft niet in lotushouding te zijn.
Het mag, maar het hoeft niet. En er zijn warme dekens aanwezig.

 

Praktisch

6, 13, 20, 27 juni 2023
19.30-21.30u
€ 50 voor 4 avonden
Aanmelden via deze site, daarna staat je naam op de lijst.

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.

Wil je iedere maand de agenda ontvangen? Schrijf je dan in voor de LiefdesBrief!

Als 2 of meer mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!