Di ocht 31 okt: InloopCafé LiefdeWerk

Heerlijk om elkaar open en echt te ontmoeten! Lucht je hart, haal je hart op, deel je hart. Samen. Allemaal gewoon Liefde. LiefdeWerk.

Evenement Details
Datum:31-10-2023
Aanvang:10.00-12.00u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Voel je welkom om binnen te lopen voor inspiratie, een kopje thee, een goed gesprek. Het is zo fijn om anderen open en echt te ontmoeten. En, met iedere ontmoeting, ontmoet je ook weer een stukje van jezelf.  Dat is … LiefdeWerk.

Bij mooi weer zitten we heerlijk buiten, op het terras, midden in de gezellige Kerkstraat.
Bij te warm weer is het binnen lekker koel.

Vrijwillige bijdrage in de pot voor thee en lekkers = lief.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!