21 sept: start Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg (6x)

90,00

Welkom in deze cirkel waarin we onszelf ruimte geven om meer en meer vanuit ons hart te leven. We gaan op onderzoek uit naar hoe onze harts-energie nu stroomt. We ontdekken waar ons hart sneller van gaat kloppen en wat onze hartsverlangens zijn.

Evenement Details
Datum:21-09-2021
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Welkom in deze cirkel waarin we onszelf ruimte geven om meer en meer vanuit ons hart te leven. We gaan op onderzoek uit naar hoe onze harts-energie nu stroomt. We ontdekken waar ons hart sneller van gaat kloppen en wat onze hartsverlangens zijn.

We kijken naar de harte-momenten in ons leven. En naar de momenten dat ons hart gekwetst is en we ons hart gesloten hebben. We doen samen oefeningen om deze pijn via ons hart te transformeren. Van pijn naar zelfliefde. We nemen  de stap om ons te bevrijden van oude pijn en JA te zeggen tegen leven vanuit ons hart en in zelfliefde.

Vanuit de verbinding met ons eigen hart verbinden we ons met elkaar in de cirkel. We supporten en steunen elkaar. Zodat we ook steeds meer in verbinding kunnen zijn met de wereld om ons heen én met alles wat er is.

We doen samen energie-oefeningen, we spelen, tekenen, ontdekken en delen onze verhalen met elkaar.  Soms een stukje meditatie of een mooie visualisatie. We laten ontstaan wat nodig is. We werken in een veilige bedding waarin ruimte is voor ieders verhaal.

Ik voel zoveel enthousiasme om met deze mooie cirkel te beginnen. Ik hoop je in Herberg De Liefde te ontmoeten.

Je bent van harte welkom!

Kijk hier het interview van Angela Maria met Petra Meiburg over deze Cirkel!

Over Petra
Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als natuurcoach, opsteller, reader en  SoulCollage®Facilitator. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en lesgeven gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve ontwikkeling veel mensen ontmoet.

Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk zijn voor jou. Vanuit gemak en moeiteloosheid.

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over ‘heel zijn’ én ‘er zijn verhalen van anderen’. De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen.

Praktisch

Data: 21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 november en 30 november

Na aanmelding en betaling is je deelname definitief en ontmoet ik je graag bij Herberg De Liefde, Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

Heb je vragen dan kun je altijd telefonisch contact met mij opnemen via 06-49970780.

Individueel
Wil je helderheid over waar je nu staat in je leven? Hoe je meer vanuit je hart kunt leven? En wil je liever individueel begeleid worden? Maak dan een afspraak voor een natuurcoach-sessie, opstelling of energie-reading met mij via 06-49970780.

Over Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Cirkels in de Herberg:

Leescirkel met Angela Maria
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier van Gulik
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske Damstra
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
Healing Circle met Angela Maria
Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden gaan we straks weer lezingen en filmavonden organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen.

Welkom bij Herberg De Liefde!