25 mei: “Liefde kun je niet leren, communiceren wél!”

75,00

Van je hoofd naar je hart. Jezelf én de ander écht bereiken! We gaan op een leuke, lichte, praktische manier aan de slag met de kraachtige methode van Verbindend Communiceren! Samen oefenen in relateren en zo een bijdrage leveren aan een liefdevollere samenleving. Doe je mee?

Evenement Details
Datum:25-05-2021
Aanvang:19.30u-21.30u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Liefde kun je niet leren, relateren én communiceren wél!

Hoe communiceer jij met jezelf? Met anderen? Heb je liefdevolle relaties of schort er nog wat aan de communicatie? Wanneer spreekt je ego, praat je meer met je hoofd? Leer communiceren met je hart, samen met anderen. We gaan op een leuke, praktische manier aan de slag met Verbindend Communiceren! Doe mee en draag bij aan een liefdevolle relatie met jezelf, je lief, maar ook met je kind, je collega, je vader, je moeder, je buurman, je vriend of vriendin, je werkgever, je klant …

We hebben allemaal zo onze valkuilen, onze overlevingsstrategieën, die ook maken dat we op een bepaalde manier tegen onszelf en tegen anderen praten. Een voorbeeld: Als je moeite hebt om kwetsbaar te zijn, zeg je misschien vaak ‘kom op, stel je niet aan’ tegen jezelf, dat ben je dan wellicht ook geneigd te doen naar anderen. Dat geeft weinig ruimte aan je eigen gevoelens én aan die van anderen, waardoor er geringe kans is om een intieme band te ervaren met jezelf én met elkaar.

Liefde kun je niet leren, maar communiceren wel!

In deze cirkel Verbindend Communiceren:

  • leer je je bestaande communicatiepatronen h/erkennen
  • krijg je inzicht in de achtergrond ervan
  • leer je ruimte maken voor wat je voelt
  • maak je verbinding met je behoefte, verlangen dat daaronder ligt
  • leer je praktische tips hoe je deze bespreekbaar kunt maken
  • en ontdek je dat er pas dan ruimte is voor de ander

Verwacht een heel praktisch, inspirerend én gezellig samen zijn met mannen en vrouwen,  waarin we samen oefenen in verbindend communiceren, waarbij je ruimte maakt voor je hart én dat van de ander. Al een aantal jaren begeleid ik cliënten hierin, individueel en stellen. Nu dus in de vorm van een cirkel, omdat samen oefenen, iets van jezelf in anderen herkennen, niet alleen heel helpvol, maar ook gewoon leuk is!

5 bijeenkomsten, om de week, op dinsdagavond van 19.30-21.30u.

Data: 25 mei, 8 juni, 22 juni, 6 juli, 20 juli
Bijdrage: € 75 voor 5 bijeenkomsten
Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Na aanmelding en betaling, is je deelname definitief en ontmoeten we elkaar de 25e mei om 19.30u.

Kun je deze data niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Na de zomervakantie start een volgende cirkel. Hou je de agenda van LiefdeWerk in de gaten?

Wil je graag individueel leren om liefdevoller met jezelf om te gaan? Of wil je samen met je lief werken aan jullie communicatie, écht verbinding maken met elkaar? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking, om daarna evt. te starten met een coaching traject (5x) zelfliefde of samenliefde. Mail angela@liefdewerker.nl