6 sept: start Cirkel Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg (6x)

90,00

In ieders leven komt verlies voor, groot of klein. Er wordt van je gevraagd om los te laten, maar hoe doe je dat als je vast wilt blijven houden aan wat je had? Als je werkelijk mag rouwen om je verlies, voel je ook de behoefte om het leven te omarmen. Om te vieren wat je hebt! En te bezinnen waar je heen wilt bewegen …

Evenement Details
Datum:06-09-2021
Aanvang:19.30-21.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Cirkel ‘Omgaan met Verlies’ met Annette Oppenberg

In ieders leven komt verlies voor, groot of klein. Er wordt van je gevraagd om los te laten, maar hoe doe je dat als je vast wilt blijven houden aan wat je had? In onze Nederlandse cultuur wordt er niet echt meer doorgeven hoe je met verlies om kunt gaan. We vinden het lastig om heftige emoties te hebben en zijn geneigd om onze pijn binnen te houden.

Het is bevrijdend om te delen met elkaar. Wat is jouw verlies? Hoe heb je het ervaren? Welke invloed had het op je of heeft het nog steeds? We kunnen zoveel van elkaar leren! Durven verbinden met elkaar, juist nu je het moeilijk hebt, geeft troost en biedt steun. Zodat jij je niet alleen hoeft te voelen ook al is het jóuw verlies.  In een veilige cirkel delen werkt helend. Het laat liefde stromen voor jezelf, voor anderen en zorgt ervoor dat je opschoont van binnen. Zodat je opnieuw kunt beginnen.

Elk einde is namelijk ook een nieuw begin…de cirkel van het leven. Als je werkelijk mag rouwen om je verlies, voel je ook de behoefte om het leven te omarmen. Om te vieren wat je hebt! En te bezinnen waar je heen wilt bewegen.

Er zit een mooie opbouw in de 6 avonden. Op elke avond staan we stil bij een onderdeel van het verwerkingsproces zodat jij verder komt. Het is fijn als je er elke keer bij kunt zijn maar niet noodzakelijk. Waar je ook staat in je eigen proces, je bent welkom! Wat de cirkel waardevol maakt, zijn juist jullie persoonlijke ervaringen.  Precies zoals het voor jou op dit moment is.

Data: 6 sept, 20 sept, 4 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov
Tijd: 19.30-21.00u
Bijdrage: € 90 voor 6 bijeenkomsten, incl. thee/lekkers
Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Wil je meer informatie? Vooraf even kennismaken? Bel Annette: 06 43910183.

Over Annette Oppenberg

Hi, ik ben Annette. Een warme, betrokken en goedlachse vrouw van 54 jaar. Midden in de overgang, joepie! Solve !t Coaching heet mijn praktijk in Voorhout. Onlangs ben ik erachter gekomen dat Solve !t niet meer past bij wie ik nu ben. Ik ben uit mijn jas gegroeid en ga helemaal opnieuw beginnen. Het voelt zo bevrijdend!

De naam die in me opkwam is  ‘Ik zing mijn eigen lied’ net zoals vogels doen. Je eigen ware lied zingen dat je van nature is gegeven. Het is mijn pad om mezelf steeds weer te bevrijden van me minderwaardig voelen naar beseffen dat ik compleet ben. Alles is er al! We zijn allemaal volwaardig, ongeacht de littekens die we dragen. Door invloeden van buitenaf en nare ervaringen doen ons geloven dat we niet voldoen. D.m.v. coaching, wandelingen en workshops begeleid ik mensen naar volwaardigheid. Wat je in de buitenwereld ziet is een afspiegeling van je binnenwereld. Samen speuren we onbewuste overtuigingen op die omgezet worden in liefde voor jezelf. Weten èn voelen dat je goed genoeg bent. Precies zoals je bent!

Daarnaast heb ik veel verloren in mijn leven. Mijn baby zusje, die maar 1 dag oud mocht worden. Terugkeer naar Nederland op mijn 12e waarbij ik me een jaar lang ontheemd voelde. De scheiding van mijn ouders na jarenlange spanningen. Mijn eigen scheiding en de totaal onverwachte dood van mijn lieve middelste broer. Wat ik hiervan geleerd heb is dat het belangrijk is om goed te verwerken. Om de pijn van het verlies toe te laten zodat je het uiteindelijk echt achter je kunt laten. Heel fijn dat er nu een cirkel komt Omgaan met Verlies waarin we met elkaar onze ervaringen kunnen delen.

Ja, wil je omgaan met jouw verlies, maar doe je dat liever individueel? Dan kun je een afspraak maken voor een individueel coaching traject. 

Over Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Cirkels in de Herberg:

Leescirkel met Angela Maria
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier van Gulik
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske Damstra
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
Healing Circle met Angela Maria
Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden gaan we straks weer lezingen en filmavonden organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen.