22 okt: Anders Avondje Uit “Hebreeuwse Numerologie” met Andrea Spanjer

15,00

Weet je wel dat jouw Zielsplan je al meegegeven werd bij je geboorte in jouw naam? Andrea Spanjer-van Egmond vertelt boeiend over dit 5000 jaar oude systeem van de Hebreeuwse Numerologie en 3 mensen krijgen ter plekke een mini reading!

Evenement Details
Datum:22-10-2021
Aanvang:19.00-21.00u
Locatie:Herberg De Liefde

Weet je wel dat jouw Zielsplan je al meegegeven werd bij je geboorte in jouw naam?

De Hebreeuwse numerologie decodeert de Codes die in jouw volledige geboortenaam staan.
In de vorm van een Hexagram (Davidster) wordt het ons aangereikt om inzicht te krijgen wat je op aarde komt doen. Jouw uitdagingen, talenten en doelen worden duidelijk op zowel het aardse als op het spirituele vlak! De Codes in de Davidster vormen jouw unieke Soul Purpose en zo vormt zich in feite jouw routemap voor de rest van je leven.
Op deze avond vertelt Andrea Spanjer-Van Egmond, van Doelbewust Leven, over dit al 5000 jaar oude systeem meer uitleg geven. En natuurlijk kun je al je vragen stellen!
Ook zal er een loting plaats vinden …
De 3 winnaars zullen ter plaatse een mini reading ontvangen! En daarin licht zij een tipje van de sluier van jouw ✡️ Zielsplan op.
Meer over Andrea: www.doelbewustlevencoach.nl.
Jouw bijdrage: € 15 (incl thee/lekkers in ons gezellige café)
Aanmelden: doe je hier, na betaling staat je naam op de lijst en ontmoeten we je graag!
Of aan de deur tegen gepaste, contante betaling (mits nog plek!).

Herberg De Liefde

Spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde is een initiatief van Angela Maria (tevens oprichter Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker). Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele proeverijen. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats!

We geloven in de kracht van samen. Kijk op onze agenda voor meer informatie over onze Cirkels.

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!
Welkom in Herberg De Liefde!