8 april: Alleenstaande OuderCafé. Ontmoet anderen!

20,00

Hoe fijn dat er andere alleenstaande ouders zijn om mee te sparren, te delen, tips uit te wisselen en  elkaar te bemoedigen in deze nieuwe fase van je leven! Of je nu nét alleenstaande ouder bent, of al een aantal jaren onderweg bent. Als jij het fijn vindt anderen te ontmoeten die, net als jij, ook (deels) hun kinderen alleen opvoeden ben je van harte welkom in het gezellige café van Herberg De Liefde

Evenement Details
Datum:08-04-2022
Aanvang:9.30-11.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Ben je alleenstaande ouder? Ben je door een scheiding of anderszins (deels) alleen komen te staan in de opvoeding van je kinderen. Een scheiding van je partner is niet alleen het verliezen van je partner, maar als je nu alleen je kinderen opvoedt is dat echt anders. Vriendschappen kunnen eindigen. Misschien kun je niet met je ex-partner overleggen. Banden met familie kunnen veranderen, waardoor je misschien nog meer het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Ontmoet anderen!

Hoe fijn dat er andere alleenstaande ouders zijn om mee te sparren, te delen, tips uit te wisselen en  elkaar te bemoedigen in deze nieuwe fase van je leven! Of je nu nét alleenstaande ouder bent, of al een aantal jaren onderweg bent. Als jij het fijn vindt anderen te ontmoeten die, net als jij, ook (deels) hun kinderen alleen opvoeden ben je van harte welkom in het gezellige café van Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats in Noordwijk. Adres: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen.

Een groep lieve mensen, waarop je iedere maand terug kunt vallen, waarvan je weet dat ze er zijn. Het alleenstaande oudercafé staat voor ontmoeting, ontspanning, verrijking en verdieping.

Je dénkt misschien dat je alleen staat, maar je bent écht niet alleen!
‘It takes a whole village to raise a child!’

Jouw bijdrage € 20 incl thee/lekkers
Je kunt je hier aanmelden.
Wil je liever contant betalen? Meld je dan aan via angela@liefdewerker.nl.

Iedere maand van 9.30-11.30u

11 februari
11 maart
8 april
6 mei
3 juni
8 juli

Gastvrouw is Angela Maria, inmiddels 54 en alweer 15 jaar gescheiden. Nu nog samenwonend met jongste dochter Annabel van 20. Oudste dochter Femke van 23 woont op haarzelf.

“Ik was de eerste in ons gezin van 6 kinderen, die ging scheiden. In eerste instantie deed ik alsof alles hetzelfde bleef, ik moest vooral doorgaan. Mijn dochters waren toen 5 en 8 jaar. In het ‘vooral doorgaan’ ben ik emotioneel vastgelopen, ik voelde me vaak eenzaam. Achteraf ben ik dankbaar voor die periode. Ik mocht mezelf opnieuw uitvinden, ontdekken wat paste bij mij, écht een nieuw leven opbouwen. En dat heb ik gedaan. LiefdeWerk is daaruit ontstaan, alsook Bewust Bollenstreek en Herberg De Liefde. En, ik heb een liefdevolle band met beide dochters. We hebben geen geheimen voor elkaar en hebben respect voor elkaar. Als ik terugkijk had ik één ding anders gedaan. Ik had anderen willen ontmoeten die in een soortgelijke situatie zaten. Dat gun ik al die alleenstaande ouders, die teveel alleen ploeteren. Vandaar het organiseren van dit Alleenstaande OuderCafé! Leuk je te ontmoeten!