8 juli: Intuïtief Schrijfcafé

20,00

Maandelijks schrijfcafé!  Leuk om anderen te ontmoeten die, net als jij, interesse hebben in spiritualiteit, houden van schrijven én meer willen vertrouwen op hun intuïtie en de moed vatten om je te uiten. Dat is precies de bedoeling.

Evenement Details
Datum:08-07-2022
Aanvang:14.00-16.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Maandelijks schrijfcafé, voor ieder die het leuk vindt om te schrijven! Jong, oud, man, vrouw, met of zonder ervaring. Neem je pen en papier mee?

Door middel van creatieve opdrachten gaan we heerlijk met elkaar aan de slag! We gebruiken onze zintuigen, laten ons inspireren door een beeld, een geur, een woord. Een andere keer is het een beweging of een meditatie of een tarotkaart, die de ingang is tot een schrijfsel. Dit kan je vervolgens helemaal op je eigen manier invullen, dat kan spoken word, poëzie, autobiografisch of fictie zijn of …

Aan het eind van de middag delen we, wie wil. Een ontspannen, gezellige middag vol inspiratie, creatie en spiritualiteit. Het maakt je blijer en vrijer, om je uit te drukken op jouw eigen manier, niet alleen in het schrijven, maar in het leven zelf. Je wordt gewild :). Begeleid door Angela Maria.

Natuurlijk is er thee en lekkers in het gezellige café van Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

Jouw bijdrage € 20 incl thee en lekkers. Aanmelden hier via de site. Of, als dat niet lukt, per app 06 22329846.