8 sept: start groep Een Cursus in Wonderen (10x)

200,00

Er zijn vele wegen die naar de Liefde leiden. De Cursus in Wonderen is er 1 van. We gaan met een groep aan de slag met het boek, dat een échte cursus is. Samen maken we deze juist heel praktisch.  Een spirituele leerweg in de Liefde.

Evenement Details
Datum:08-09-2022
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk

Telkens wanneer je je ego loslaat en kiest voor Liefde, noemt de Cursus dat een wonder. Het wonder is dus een nieuwe kijk, een innerlijke omslag. Van beperking en angst naar leven in overvloed en Liefde. Van je hoofd naar je hart. Wil je ook weer ontdekken dat je de Liefde bént én de moed hebben dat te léven? We gaan samen aan de slag met het boek Een Cursus in Wonderen!

  • Je leert zuiver waarnemen
  • Je leert jezelf zien als… Liefde.
  • Je leert ook anderen zien als… Liefde.
  • Je bevrijdt je werkelijk van wat je niet bent
  • Lessen in vergeving en verzoening (in plaats van veroordelen en conflicten)
  • Je ervaart innerlijke vrede, verbondenheid en spiritualiteit in je dagelijks leven
  • Een weg in Vrijheid, Waarheid, Wijsheid, Liefde

 

In de praktijk

We komen om de week bij elkaar. 10x, deze keer op donderdagavond van 19.30-21.30u in Herberg De Liefde, Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Voor iedere bijeenkomst lees je 1 hoofdstuk uit de Cursus. Deze reeks bespreken we hoofdstuk 1 t/m 10. Samen doorgronden we het hoofdstuk, delen we favoriete passages. Delen ook hoe we deze ervaren (hoe fijn om een ‘stok achter de deur’ te hebben, door te weten dat de hele groep ermee bezig is!). Ons leven is één grote oefening in een terugkeer naar Liefde. We delen in de groep wat we tegenkomen. Dat laatste blijkt de kracht van deze groepen!

We maken met elkaar de Cursus in Wonderen juist heel praktisch! Dat krijg ik ook steeds weer te horen van de cursisten van de vorige groepen.

Data: 8 sept, 22 sept, 6 okt, 20 okt, 3 nov, 17 nov, 1 dec, 15 dec, 29 dec en 12 jan.

Volgende 10x: 9 febr, 23 febr, 9 mrt, 23 mrt, 6 april, 20 april, 4 mei, 18 mei en 1 juni en 15 juni.

Laatste 10x: 24 aug, 7 sept, 21 sept, 5 okt, 19 okt, 2 nov, 16 nov, 30 nov, 14 dec en 28 dec.

Kun je er een keer niet bij zijn? Dan kunnen we een afspraak maken op een ander moment om zo toch ‘bij te blijven’ met de groep.

Je meldt je aan per reeks van 10 bijeenkomsten. Wil je eerst meer weten, even kennismaken, voordat je instapt? Ik vind het heel erg leuk om je te ontmoeten met een theetje in Herberg De Liefde. App 06 22329846 voor een afspraak.

Heb je de Cursus al eens gedaan? Laat je ver-wonder-en wat verdieping brengt én wat het doet om het in een groep te beoefenen en ervaren.

Bijdrage € 200 voor 10 bijeenkomsten.

Extra

We hebben met elkaar ook een whatsappgroep (vrijblijvend), daarin kunnen we ook leuke en handige links van youtube met elkaar delen, of andere inspiratie die gebaseerd is of affiniteit heeft met de Cursus. We houden het luchtig én leuk én inspirerend én verbindend en … met een bereidheid om te leren, dát is de wonderbereidheid :).

Ook heb ik het eerste deel van de dagelijkse lessen ingesproken.
Luister hier naar mijn podcast Een Cursus in Wonderen!

Het boek

Het boek ‘De Cursus in Wonderen’ is de basis van deze cursus. Aanschafprijs € 67,50. Het boek vormt de belangrijkste inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson. Veel mensen hebben het boek aangeschaft, maar komen er niet toe om de cursus ook echt te doen. Hoe waardevol om het echt met elkaar te lezen, beleven, beoefenen! Op het Internet is veel te vinden over De Cursus in Wonderen.

Bestel hier het boek bij Boekhandel Vd Meer in Noordwijk

Bestel hier het boek bij Boekhandel Grimbergen in Lisse

Of bij een andere lokale boekhandel. Die kan dat goed gebruiken in deze tijd!

Samen onderweg op het pad van de Liefde met de Cursus in Wonderen.
Ook dat is LiefdeWerk. Doe je mee?

LiefdesBrief

In mijn praktijk LiefdeWerk en spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk-Binnen gaat het over … de Liefde. Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn die Liefde is. Dat ís voor mij spiritualiteit. Daarin begeleid ik volwassenen en jongeren met coaching, opstellingen en groeigroepen. Daarnaast organiseer ik bijzondere evenementen vanuit LiefdeWerk en Bewust Bollenstreek. Omdat ik het zelf zo fijn vind als mensen écht samenkomen. We mogen thuiskomen … www.liefdewerker.nl.

Wil je op de hoogte blijven van mijn dynamische praktijk? Vraag dan mijn LiefdesBrief aan. Daarmee ontvang je inspiratie in de Liefde én mijn agenda met evenementen. www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen.

Welkom bij Herberg De Liefde!