8 juli: Workshop Opstellingen Ontwaken in de Liefde die je bént!

49,00

Vaak gaan we op jonge leeftijd iets over onszelf geloven en gaan we vanuit die overtuiging (die niet waar is en gebaseerd is op angst) leven. In deze workshop gaan we weer helemaal terug naar de heelheid, de Liefde die je bent, de onschuld van een pasgeboren baby.

Evenement Details
Datum:08-07-2021
Aanvang:19.00u-22.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Je bent heel en precies goed. En van daaruit mag je leven. Sterker nog, dat is precíes de bedoeling. Zo ben jij precies bedoeld.

Maar… vaak gaan we op jonge leeftijd iets over onszelf geloven en gaan we vanuit die overtuiging (die niet waar is en gebaseerd is op angst) leven. En zo begaan we vergissing op vergissing, leven we een leven dat niet klopt met onze natuur.

In deze workshop gaan we weer helemaal terug naar de heelheid, de Liefde die je bent, de onschuld van een pasgeboren baby. We kijken onze vergissingen aan, tot aan waar ze zijn begonnen. En zo overbruggen we die ruimte en kiezen we voor Liefde in plaats van Angst. We verzoenen ons weer met de Liefde. Een terugkeer naar de heelheid. Een herinnering aan wie je bent…  dat is LiefdeWerk.

We gaan samen aan de slag met Familieopstellingen gebaseerd op Een Cursus in Wonderen, werkend vanuit heelheid.  Doe je mee?

Verwacht diepgaande opstellingen die in 1 middag werkelijk voor transformatie zorgen. Je wordt niet anders, je valt weer samen met hoe je altijd al bedoeld was. En in die onschuld komen we samen. We mogen thuiskomen…

Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door.

Tijd: 19.00-22.00u

Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers.

Ieder zijn ingebrachte vraag wordt beantwoord. Er is geen verschil tussen inbrenger en representant. Deze gelijkwaardigheid is kenmerkend voor LiefdeWerk.

Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

 

Liever individueel?

Ja, wil je terug naar de onschuld? Vanuit Liefde leven in plaats vanuit Angst? Maar wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan met een eenmalige individuele opstelling of een coaching traject. Mail angela@liefdewerker.nl om een afspraak te maken of voor meer informatie. Voor een coaching traject is er altijd eerst een gratis vrijblijvende kennismaking. Maak daar gerust gebruik van.