7 jan: workshop Opstellingen ‘Jouw ZIELSVERLANGEN voor 2022’

49,00

Je ziel wil uitgedrukt worden in dit leven. Wat is haar verlangen voor het komend jaar? Wat houdt het ego daarin nog tegen? Wat heb je nodig om te kiezen voor liefde in plaats van angst? Maak de weg vrij voor een leven in Liefde in 2022!
Kom energetisch werken, op zielsniveau met Opstellingen! Dat geeft helder inzicht en weer vertrouwen in je intuïtie, jouw eigen wijsheid!

Deze workshop is VOL!

Wil je graag een Opstelling ervaren? Dat kan individueel op afspraak. Mail angela@liefdewerker.nl.

Vrijdag 28 januari start de jaartraining Opstellingen, waarbij we 1x per maand samen aan de slag gaan. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek daarvoor. App 06 22329846.

Wat roept je ziel? Wat vraagt zij voor het komende jaar aan jou? Waar mag je je op richten, wat heb je daarvoor nodig? Wat levert dat jou op?

Congruent leven … hoofd/hart/buik én je voeten op de grond. Jouw essentie ook echt léven.
Je ziel wil zich uitdrukken in dit leven! Geef je er gehoor aan?

OPSTELLINGEN
Het werken met Opstellen is een diep innerlijk reizen, een hartverwarmende ontmoeting met jouw essentie en een confronterende ontmoeting met de lagen die daar nog tussen zitten. Je doorziet, doorvoelt de pijn én maakt contact met je hart. Dat maakt het voelende, energetische werken met Opstellingen zo krachtig.

Alles is energie. Je kunt álles opstellen om te ervaren hoe jij je daartoe verhoudt. Je binnenwereld wordt naar buiten toe verbeeldt, met behulp van de andere ‘reizigers’ tijdens deze workshop.

Je leert zoveel meer door te voelen en ervaren, dan erover te praten en te blijven hangen in verhalen.

Je leert te ZIJN met wat IS, dat geeft een ontspannen basishouding. Ondersteunend daarbij is dat we de middag starten met meditatie en tijdens de Opstelling ook werken met Focussen en Sensen, waarbij je werkelijk aankomt in je lichaam.

Nog nooit Opstellingen ervaren? Kennismaken mijn intuïtieve methode van Opstellen?

  • Doe ook mee met de Jaartraining Opstellingen die start op 28 januari.
  • Loop binnen op het InloopSpreekuur, iedere woensdag van 9-10.
  • Maak een afspraak voor een individuele Opstelling. Mail angela@liefdewerker.nl.
  • Vragen? Bel je even? 06 22329846.

 

VOOR WIE

Voor wie het verlangen heeft om te verdiepen en een bereidheid heeft om zichzelf écht te ontmoeten, en die dit innerlijk reizen graag doet met anderen.

 

PRAKTISCH

Van 14-17u.
Hier aanmelden en jouw bijdrage van € 49 betalen.
Liever contant? Mail angela@liefdewerker.nl.
Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Neem je warme sokken mee?

 

OVER MIJ EN LIEFDEWERK

Ik heb jaren ervaring met het werken met Opstellingen, zowel individueel als met groepen. Ik werk anders dan ‘klassieke’ opstellers.
Ten eerste ontstaan Opstellingen werkelijk vanuit een NIET WETEN, en niet zoals het hoort of moet, omdat ik zelf heldervoelend ben en dus werkelijk intuïtief opstel. Die manier van werken zorgt dat cliënten bij LiefdeWerk ook ZELF weer vertrouwen krijgen in hun intuïtie en hun EIGEN wijsheid. Dat vind ik super belangrijk.
Ten tweede werk ik zelden met familie. Daarin heb ik bewust een afslag gemaakt. Ja, je kunt van alles hebben meegemaakt als kind, maar als je daar nu nog last van hebt, dat vasthoudt, dan is dat van JOU. En dus stellen we dan dat GERAAKTE KIND op en de overlevingsikken die daaruit zijn voortgekomen. Deze methode vind ik veel krachtiger dan het herhalen van verhalen. Je bent zoveel meer dan dat. Je bent.

Ik heb naast mijn LiefdeWerk, spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde opgericht, waar tal van evenementen in teken van spiritualiteit worden georganiseerd. In liefdevolle samenwerking met anderen. Daarnaast ben ik oprichter van Bewust Bollenstreek.

Maar het allerbelangrijkste, is steeds weer te herinneren …

Ik ben.