10 februari: start Healing Circle (4x)

50,00

Als het hoofd en hart samenkomt, dus coherent is, maak je meer contact met je intuïtie en zet je je zintuigen op scherp. Als je los komt van jezelf en je eigen problemen en voor de ander bezig bent, kan er voor jou heling ontstaan. Dus step out of your way and into your heart!
Evenement Details
Datum:10-02-2021
Aanvang:19.30-21.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk
Verbind je met je hart! Samen helen we onszelf, elkaar, de aarde.
Door met een compassievol hart intenties neer te zetten, creëer je een genezend veld, dat een zeer positief effect heeft op ons hele immuunsysteem en ons zenuwstelsel. Het werkt als een antidepressivum. Ook verlaagt het de hartslag. Door dit met een groep te doen komt er veel energie vrij, een veld dat genezend werkt, een veld van oneindige mogelijkheden.
Als het hoofd en hart samenkomt, dus coherent is, maak je meer contact met je intuïtie en zet je je zintuigen op scherp. Als je los komt van jezelf en je eigen problemen en voor de ander bezig bent, kan er ook voor jou heling ontstaan. Dus step out of your way and into your heart!
We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en werken met je hart. De cirkels zullen je herinneren aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Laat je verwonderen!
PROGRAMMA
19.30u inloop
19.45u start healing circle
21.00u sluiting
We komen aan, voelen en delen hoe we erbij zitten. Na korte yoga-oefeningen om heerlijk in ons lichaam te zakken, gaan we samen op reis met een begeleide meditatie, waarna we in een cirkel de hartintentie inzetten. We ronden af met delen wat we hebben ervaren.
DEELNAME
Je schrijft je in voor 4 circles. Zo vormen we samen krachtige groepsenergie.
Jouw bijdrage voor 4 circles: € 50 incl. thee/lekkers.
Data: 10, 17, 24 februari en 3 maart
De healing circles worden organiseerd door Mirjam Elfering en Angela Roelen (LiefdeWerk). Beiden opgeleid en ervaren in energetisch werken (sjamanisme, energy clearing, opstellingen).