3 sept: introductieworkshop Jaargroep Opstellingen voor Vrouwen

49,00

Heb je interesse in de Jaargroep Opstellingen voor Vrouwen die 24 september van start gaat? En wil je graag kennismaken met mij en met Petra en onze intuïtieve manier van Opstellen? Doe mee met deze introductieworkshop!

Evenement Details
Datum:03-09-2021
Aanvang:13.30-17.00u
Locatie:Lindenplein 6, 2201 JJ Noordwijk

De manier waarop je je leven leeft, je relaties vormgeeft, je keuzes maakt, je zorgt voor jezelf, je inzet voor de samenleving. Dat mag precies kloppen bij jou. In jouw ‘Zijn’ heb jij betekenis. Dat vraagt moed om te durven afstemmen wat klopt én dat durven volgen én daar trouw aan blijven. Óok als dat anders is dan anderen, als het niet is hoe je ooit hebt geleerd hoe het hoort of moet. Je mag je eigen pad gaan volgen!

Met Opstellingen komen we oog in oog te staan met ons hartsverlangen, en ook met oude patronen die niet (meer) passen, om dit alles aan te kijken, te doorvoelen. Om ervan te ontvlechten en onthechten, zodat je je vrij kunt gaan bewegen. VRIJ!

24 september start de Jaargroep Opstellingen voor Vrouwen, die ik begeleid samen met Petra Meiburg. Samen met een groep vrouwen op innerlijke reis, naar een bestemming die voor iedere vrouw hetzelfde is: thuis! Samen kijken naar alle onderwerpen die zich in jouw leven als vrouw zich aandienen. Op onderzoek uitgaan met een groep vrouwen. Elkaar spiegelen, steunen, confronteren, delen en uitdagen. Dat doen we met het bijzondere werken met Opstellingen! VOELEN & ERVAREN! Het is een werken op diep zielsniveau, waardoor er ook werkelijk een innerlijke verschuiving plaatsvindt. Deelnemers geven aan zich na een opstelling ‘vrij’ ‘lichter’ ‘rustiger’ ‘ontspannen’ ‘helder’ te voelen.

Zin in deze Jaargroep Opstellingen voor Vrouwen, maar nog onbekend met Opstellingen of met Petra en mij en onze intuïtieve wijze van Opstellingen? Dan is deze introductieworkshop voor jou! Je maakt natuurlijk niet alleen kennis, maar we gaan ook samen aan de slag!

Praktisch:

Locatie: Lindenplein 6, 2201 JJ Noordwijk-Binnen
Bijdrage: € 49 incl thee/lekkers
Na aanmelding, ontvang je een bevestiging en ontmoeten we je graag de 3e september.
Vragen? Bel 06 22329846 (Angela)