3 okt: Spirituele Dierendag! Neem je huisdier mee voor een reading van medium Sonja en muziek van Henny!

15,00

Neem je huisdier (zoals hond of kat) mee voor een reading bij medium Sonja Dover! Krijg inzicht in hem/haar en zo een nog betere verbinding met elkaar. Music designer en dj Henny Vermeijs zal, speciaal afgestemd op het dier, muziek componeren/spelen. Precies wat er nodig is. Een bijzondere verbindende dierendag in Herberg De Liefde, een dag waarop we luisteren naar onze dieren!

Evenement Details
Datum:03-10-2021
Aanvang:10.00-15.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Stem vandaag af op je huisdier, krijg inzicht in wat er speelt, wat er nodig is, en krijg zo nog betere verbinding met elkaar! Neem hem/haar mee voor een reading bij Medium Sonja Dover!

Henny Vermeijs zal, speciaal afgestemd op het dier, muziek componeren/spelen. Precies wat er nodig is. Een bijzondere verbindende dierendag in Herberg De Liefde, een dag waarop we luisteren naar onze dieren!

Over Sonja Dover

Sonja stemt af op jou, het dier, de situatie, via het huisdier zelf of via een meegebrachte foto (alleen van levende huisdieren). Zij maakt contact met haar diepere dimensie en geeft inzichten en handvatten mee, waardoor je beter afgestemd raakt op elkaar en de liefde kan stromen. Onze huisdieren houden ons ook vaak een spiegel voor, deze inzichten worden met zorgvuldigheid en respect doorgegeven door medium Sonja.

Sonja is al jaren als medium werkzaam, waaronder ook met een dierencolumn in het tijdschrift Paraview.

Over Henny Vermeijs

Henny is al jaren music designer en dj en is gewend om af te stemmen op welke muziek er gewild wordt bij mensen en wat mensen nodig hebben om tot rust te komen, in actie te komen, te aarden of … Nu zet zij deze verbindende kwaliteit in, in samenwerking met medium Sonja Dover. Wat een prachtige match! Vanuit gedeeld verlangen ontstaat het idee van deze bijzondere dierendag.

Praktisch

Zondag 3 oktober ben je van harte welkom, met je huisdier, zoals honden en katten, bij Herberg De Liefde. De ruimte is groot genoeg! Wil/kan je je dier niet meenemen, neem dan een recente foto mee waar het dier alleen op staat. Heb je meerdere dieren in huis, neem dan van alle dieren een foto mee. De reading is alléén voor levende huisdieren.

Van 10.00-12.30 en van 13.00-15.00u zal Sonja van een aantal dieren, een reading geven. Dat is bijzonder om bij te wonen en om van te leren. Er kan ook kennisgenomen worden van de bijzondere op de dieren afgestemde muziek van Henny Vermeijs.

Jouw bijdrage voor deze Spirituele Dierendag € 15. Aanmelden graag via deze website. Dan staat jouw naam op de lijst. Gepast contant aan de deur betalen kan ook, mits er nog plaats is. Hou hiervoor de FBpagina van LiefdeWerk in de gaten.

Liever individueel

Ja, wil je graag een reading ontvangen van je levende of overleden huisdier, maar wil je dat liever individueel? Neem dan contact op met Sonja Dover om een afspraak te maken in haar praktijk in Katwijk via info@sonjadover.nl. Kijk voor meer info: www.sonjadover.nl.

Wil je (beter) leren afstemmen op je huisdier?

Wil je zelf leren om nog beter af te stemmen op je huisdier? Ontwikkel je mediamieke gaven met een workshop bij Sonja Dover. Binnenkort op de agenda van LiefdeWerk. Heb je nu al interesse? Vraag dan de Liefdesbrief aan, dan ben je tijdig op de hoogte: www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.

Als mensen én dieren samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom in Herberg De Liefde!