29 sept: Workshop ‘JeZelf Zijn!’ (Opstellingen)

49,00

Leef jij nog steeds ‘hoe het hoort of moet’ en voel je een verlangen om je daar écht van te bevrijden? Kom je weer herinneren wie je bént en hoe het klopt voor jou, met deze bijzondere workshop Opstellingen!

Evenement Details
Datum:29-09-2021
Aanvang:19.00u-21.30u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

JeZelf Zijn… een oerverlangen van ieder mens. Eigenlijk zouden we dat verlangen niet moeten hebben, want het is ons geboorterecht om onszelf te Zijn. Maar we raken vaak afgedwaald van onze essentie, door onze opvoeding, cultuurbepaalde normen en waarden, wat anderen ons vertellen. Wil jij je ook ontdoen van ‘hoe het hoort en hoe het moet’, wil je leven zoals dat klopt voor jou? Gewoon jezelf zijn, niet slechts als je alleen bent, maar juist ook in verbinding met anderen?

We kijken aan wat nog in de weg staat, doorvoelen het, met de krachtige methode van (Familie)Opstellingen! We kiezen weer voor Liefde in plaats van Angst. Je herinnert je weer wie je bént en gaat zo terug naar je essentie. Dat ís LiefdeWerk pur sang.

Verwacht diepgaande intuïtieve opstellingen die in 1 avond werkelijk voor transformatie zorgen. Je wordt niet anders, je wordt weer jezelf.

Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door.

Tijd: 19.00-21.30u

Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers.

Ieder zijn ingebrachte vraag wordt beantwoord. Er is geen verschil tussen inbrenger en representant. Deze gelijkwaardigheid is kenmerkend voor LiefdeWerk.

Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

Liever individueel?

Ja, wil je je ontdoen van wat niet (meer) bij je past? Wil je vreugdevol in liefde leven, maar wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan met een eenmalige individuele opstelling of een coaching traject. Mail angela@liefdewerker.nl om een afspraak te maken of voor meer informatie. Voor een coaching traject is er altijd eerst een gratis vrijblijvende kennismaking. Maak daar gerust gebruik van.