26 nov: Anders Avondje Uit “Mantra’s zingen!”

20,00

Kom landen in je hart, kom samen zingen! Nog nooit mantra’s gezongen? Iedereen is van harte uitgenodigd. Onder bezielende leiding van Paulien Volwater op het harmonium. Met inspiratie van Angela Maria.

Evenement Details
Datum:26-11-2021
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Paulien Volwater op het harmonium begeleidt je in een heerlijk avondje mantra zingen. Nog nooit gedaan? Hou je van zingen? Fijn om samen te zijn? Kom het gerust proberen!

Je kunt op een kussentje zitten, of gewoon op een stoel.

Soms met uitleg, wat een mantra betekent, of simpelweg invoelend, wat een mantra doet met jóu. Laat je verrassen door hoe een mantra je kan raken, je rechtstreeks herinnert aan je essentie, je helpt in overgave en ervaren van éénzijn.

Een hartverwarmend samenzijn in waarheid en liefde. Met inspiratie van Angela Maria. Welkom in Herberg De Liefde!

Ontspannen inloop met thee en lekkers.

Jouw bijdrage € 20. Na betaling is je deelname definitief en staat je naam op de lijst.
Of aan de deur, tegen gepaste contante betaling (mits er nog plek is, bel even 06 22329846)

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door liefdewerker Angela Maria. Een inspirerende plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden, spirituele proeverijen, ligconcerten, creacafé, blotevoetendansen, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten) & kledingruilfeestjes.

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl