26 juni: TarotWandeling ‘Van Angst naar Liefde’. Inspiratie én beweging in het bos! Wandel je mee?

20,00

Inspiratie met de Tarotkaarten! Al wandelend op weg, van waar je nu staat, richting je verlangen. Een ontmoeting met jezelf én met anderen. Wandel je mee?

Evenement Details
Datum:26-06-2022
Aanvang:11.00-12.30u
Locatie:Nieuw-Leeuwenhorst bos Noordwijkerhout

We starten de wandeling met een 1e Tarotkaart. Waar sta je nu? Met deze kaart gaan we al wandelend op weg. Om later een 2e Tarotkaart te trekken op de vraag ‘Waar wil ik heen?’

Fijn om daarin met elkaar te delen. In het open en eerlijk ontmoeten van anderen, ontmoet je ook jezelf.

Onderweg staan we met een 3e Tarotkaart stil bij de vraag ‘Wat heb ik daarvoor nodig’? Daar kun je met je wandelmaatje ook praktisch over sparren.

We komen weer aan bij ons vertrekpunt en ronden af met de laatste vraag ‘Wat gaat mij dat brengen?’. Ik ben reuze benieuwd wat er voor inzicht en beweging komt bij het al wandelend ontmoeten mét de Tarotkaarten. Wandel je mee?

We ontmoeten elkaar op het landgoed Nieuw-Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, bij het grote parkeerterrein. Neem je zelf je water/theetje mee? Dan zorg ik voor wat lekkers daarbij.

Graag aanmelden ivm maximaal aantal personen, 6!
Bij slecht weer wordt er niet gewandeld. Twijfel? App van tevoren 06 22329846.
Op het laatste moment meewandelen? App je me even?
Bijdrage € 20.

Individueel

Ja, wil je ook bewegen van angst naar liefde? Liever individueel? Maak een afspraak voor een individuele wandeling, coaching sessie of opstelling via angela@liefdewerker.nl.

JeZelf Zijn… het lijkt zo eenvoudig, maar vaak raken we op jonge leeftijd afgedwaald. Kom weer terug op je eigen pad om weer te volgen wat in jouw hart is gelegd. Dan stroomt de Liefde …

Laat je inspireren door mijn agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan mijn Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

www.liefdewerker.nl