25 mei: Van Angst naar Liefde. Introductieworkshop Een Cursus in Wonderen

20,00

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Een Cursus in Wonderen? In deze introductieworkshop kun je er kennis mee maken en gaan we er praktisch mee aan de slag. Je hoeft het boek zelf niet te hebben! Wees nieuwsgierig én laat je verwonderen door deze spirituele leerweg in de Liefde!

Evenement Details
Datum:25-05-2022
Aanvang:10.00-12.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk

Telkens wanneer je je ego loslaat en kiest voor Liefde, noemt de Cursus dat een wonder. Het wonder is dus een nieuwe kijk, een innerlijke omslag. Van beperking en angst naar leven in overvloed en Liefde. Van je hoofd naar je hart. Wil je ook weer ontdekken dat je de Liefde bént én de moed hebben dat te léven?

In deze introductieworkshop neem ik je mee in het gedachtengoed, beter gezegd gevoelsleven, van Een Cursus in Wonderen! Heb je weleens gehoord van de Cursus en wil je er meer over weten? Heb je altijd al willen starten met de Cursus, maar houdt iets je nog tegen? Je hoeft het boek niet te hebben, we gaan met elkaar op praktische wijze aan de slag. laat je … verwonderen!

  • Je leert jezelf zien als… Liefde.
  • Je leert ook anderen zien als… Liefde.
  • Een weg in Vrijheid, Waarheid, Wijsheid, Liefde

 

In de praktijk

Het afgelopen jaar komt om de week een Groep bij elkaar die zich verdiept in Een Cursus in Wonderen. Het is zo fijn om dat samen te doen! Op dit moment zijn we bezig met het laatste blok van 10 bijeenkomsten. Na de zomer start ik met een nieuw blok. Wil je nu al ‘proeven’, dan is deze introductieworkshop daar heel geschikt voor! Maar ook als je het gewoon fijn vindt om even te ‘snuffelen’ aan iets, waar je al eerder van gehoord hebt. Nieuwsgierigheid brengt ook .. wonderen 🙂

We maken met elkaar de Cursus in Wonderen juist heel praktisch! Dat krijg ik ook steeds weer te horen van de deelnemers van de vorige groepen.

Het boek ‘De Cursus in Wonderen’ is de basis van deze cursus. Aanschafprijs € 67,50. Het boek vormt de belangrijkste inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson. Veel mensen hebben het boek aangeschaft, maar komen er niet toe om de cursus ook echt te doen. Hoe waardevol om het echt met elkaar te lezen, beleven, beoefenen! Op het Internet is veel te vinden over De Cursus in Wonderen.

Bestel hier het boek bij Boekhandel Vd Meer in Noordwijk

Bestel hier het boek bij Boekhandel Grimbergen in Lisse

Of bij een andere lokale boekhandel. Die kan dat goed gebruiken in deze tijd!

Samen onderweg op het pad van de Liefde met de Cursus in Wonderen.
Ook dat is LiefdeWerk. Doe je mee?

LiefdesBrief

In mijn praktijk LiefdeWerk en spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk-Binnen gaat het over … de Liefde. Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn die Liefde is. Dat ís voor mij spiritualiteit. Daarin begeleid ik volwassenen en jongeren met coaching, opstellingen en groeigroepen. Daarnaast organiseer ik bijzondere evenementen vanuit LiefdeWerk en Bewust Bollenstreek. Omdat ik het zelf zo fijn vind als mensen écht samenkomen. We mogen thuiskomen … www.liefdewerker.nl.

Wil je op de hoogte blijven van mijn dynamische praktijk? Vraag dan mijn LiefdesBrief aan. Daarmee ontvang je inspiratie in de Liefde én mijn agenda met evenementen. www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.