25 jan: Wekelijks InloopCafé

0,00

Iedere dinsdag 10.00-12.00u

Op je pad van een bewuster leven? De wens om in liefde te leven? Dan is het fijn om gelijkgestemden te ontmoeten! Loop binnen voor een kopje thee en een goed gesprek.

Iedere dinsdag 10.00-12.00u

Op je pad van een bewuster leven? De wens om in liefde te leven? Dan is het fijn om gelijkgestemden te ontmoeten! Loop binnen voor een kopje thee en een goed gesprek.

Iedere week een échte ontmoetingsplaats, waar alles mag zijn, gewoon zoals het is. Dat is… LiefdeWerk.

Carla Ouwehand is, samen met mij, gastvrouw.

Vrijwillige bijdrage=lief.

Over Angela Maria

Ik ben levenscoach, opsteller, yoga/meditatiedocente. Oprichter van Herberg De Liefde en Bewust Bollenstreek. Naast het innerlijke reizen, individueel en in groepen, met Opstellingen, vind ik het heel fijn om mensen bij elkaar te brengen met het organiseren van bijzondere evenementen. De rode draad: spiritualiteit (als in: wezenlijk).

Mocht je behoefte hebben aan meer dan het ontmoeten van anderen? Wil je dat ik even met je meekijk, samen sparren over waar je nu staat, wat je nodig hebt? Mail angela@liefdewerker.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of loop binnen bij mijn InloopSpreekuur, woensdag 9.00-10.00u.

 

Over Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door Angela Maria. Met gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten).

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere woensdag InloopSpreekuur 9.00-10.00u
Iedere zaterdag InspiratieWandeling naar Zee 11.00-13.00u

Bijzondere evenementen, zoals filmavonden met napraatcafé, spirituele avonden met medium, samen eten, spirituele proeverijen, ligconcerten en lezingen. Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl