24 sept: start Jaargroep Opstellingen voor Vrouwen (10x)

750,00

Tijd om helemaal te landen in jouw eigen vrouwenhart, jouw verlangen te volgen en voluit te leven! Ga mee ‘innerlijk reizen’ met een groep vrouwen met hetzelfde doel: thuiskomen. We komen 10 bij elkaar voor een hele dag Opstellingen! I.s.m. Petra Meiburg.

Evenement Details
Datum:24-09-2021
Aanvang:10.00-17.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Wil je jouw leven leven zoals het bedoeld is? Leven vanuit overvloed? Jouw energie heerlijk laten stromen? In contact zijn met jouw eigen weten/jouw eigen wijsheid? Ga mee op reis! Samen met een groep vrouwen op innerlijke reis, naar een bestemming die voor iedere vrouw hetzelfde is: thuis! Samen kijken naar alle onderwerpen die zich in jouw leven als vrouw zich aandienen. Op onderzoek uitgaan met een groep vrouwen. Elkaar spiegelen, steunen, confronteren, delen en uitdagen. Dat doen we met het bijzondere werken met Opstellingen! Voelen & ervaren!

Jouw eigen pad

De manier waarop je je leven leeft, je relaties vormgeeft, je keuzes maakt, je zorgt voor jezelf, je inzet voor de samenleving. Dat mag precies kloppen bij jou. In jouw ‘Zijn’ heb jij betekenis. Dat vraagt moed om te durven afstemmen wat klopt én dat durven volgen én daar trouw aan blijven. Óok als dat anders is dan anderen, als het niet is hoe je ooit hebt geleerd hoe het hoort of moet. Je mag je eigen pad gaan volgen. Hoe fijn om alles wat hier niet meer bij past aan te kijken, zodat je ervan kunt onthechten en ontvlechten en je vrij kunt gaan bewegen. Vrij!

Petra & Angela

Petra Meiburg (Natuurcoach) en Angela Maria (LiefdeWerk) hebben al vaker groepen vrouwen begeleid met workshops Opstellingen op diverse plekken in de Bollenstreek. Het is nu de juiste tijd om wat langer en dieper te reizen met een groep vrouwen die hier JA tegen zegt. Dat kan nog spannend zijn, dat is heel normaal bij nieuwe avonturen, maar de bereidheid, het verlangen hebben… die JA, dat is een prachtig vertrekpunt voor onze Jaargroep voor Vrouwen.

Zowel Petra als Angela hebben beiden gedegen ervaring met het werken met Opstellingen, hebben een voorliefde voor de intuïtieve werkwijze én hun hart gaat uit naar het samenwerken.

Praktisch

We komen 10x bij elkaar voor een hele dag Opstellingen. We kijken aan wat er die dag aangekeken mag worden. Intuïtief aanvoelend. Er kan een Cirkel van Waarheid ontstaan, kleinere opstellingen rondom een thema, of opstellingen met de hele groep. We stemmen af, bewegen mee, zodat het precies klopt. Precies!

10 bijeenkomsten van 10.00-17.00u

Data: 24 september, 8 oktober, 5 november, 3 december, 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni (die we natuurlijk feestelijk afsluiten).

Locatie: Lindenplein 6, 2201 JJ  Noordwijk

Bijdrage: € 750, incl btw, thee/lekkers. Je neemt je eigen lunch mee, wij zorgen voor een soepje.
Betaling vooraf in één keer geeft je een korting van € 50.
Je kunt ook kiezen om maandelijks te betalen, dan ontvang je 10x een factuur van € 80.

Je kunt je hier aanmelden, dan ontvang je een link voor betaling via Ideal en ontvang je een bevestiging. Wil je maandelijks betalen, meld je dan aan via angela@liefdewerker.nl.
Vragen? Stel ze: 06 22329846.

Wil je kennismaken met ons, onze werkwijze, met Opstellingen? Doe mee met onze introductie workshop op vrijdag 3 september 13.30-17.00u! Kijk hiervoor op de agenda van LiefdeWerk!

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, dat is … LiefdeWerk!