Vr 24 mrt: Intuïtief Schrijfcafé ‘Van Hoofd naar Hart’

20,00

Maandelijks schrijfcafé!  Al schrijvend land je weer meer in je hart, maak je verbinding met hoe jij voelt en ervaart én vatten we moed om onze gevoelens ‘gewoon’ te delen. Goud waard!

Evenement Details
Datum:24-03-2023
Aanvang:14.00-16.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Maandelijks schrijfcafé, voor ieder die het leuk vindt om zichzelf al schrijvend te ontdekken. Voor wie uit het hoofd wil en meer in het hart wil landen. Jong, oud, man, vrouw, met of zonder schrijfervaring. Neem je pen en papier mee?

Door middel van creatieve opdrachten gaan we heerlijk met elkaar aan de slag! We gebruiken onze zintuigen, laten ons inspireren door een beeld, een geur, een woord. Een andere keer is het een beweging of een meditatie, die de ingang is tot een schrijfsel. Dit kan je vervolgens he le maal op je eigen manier invullen.

Door intuïtief te (leren) schrijven, ga je uit je hoofd en land je weer in je hart! Het is een mooie manier om, ook thuis, regelmatig met jezelf te verbinden. Even stil te staan bij wat je voelt en ervaart op dit moment, hoe de buitenwereld bij jou binnenkomt. Die verbinding is goud waard, een vriendschap voor het leven: jij en jezelf.

En doordat we ook met elkaar delen wat we schrijven, ontstaat er een sfeer van intimiteit én vatten we allemaal meer moed om onze gevoelens ‘gewoon’ te delen.

Dit schrijfcafé organiseer ik iedere maand. Een ontspannen, gezellige middag vol inspiratie, creatie en spiritualiteit. Het maakt je blijer en vrijer, om je uit te drukken op jouw eigen manier, niet alleen in het schrijven, maar in het leven zelf. Je wordt gewild :).

Natuurlijk is er thee en lekkers in het gezellige café van Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

Jouw bijdrage € 20 incl thee en lekkers. Aanmelden hier via de site. Of, als dat niet lukt, per app 06 22329846.