24 maart: start Healing Circle (4x)

50,00

Wil je groeien in vertrouwen op je gevoel, je intuïtie, je innerlijke wijsheid? Leer weer afstemmen op je hart, jezelf en elkaar helen. Doe je mee? Stap in een Healing Circle!
Evenement Details
Datum:24-03-2021
Aanvang:19.00-20.30u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk
We komen samen in een kring van openheid, authenticiteit en verbinding. In het geven en ontvangen van Liefde, helen we onszelf en elkaar. En herinneren ons weer de Liefde, de Liefde die we zijn.
We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en afstemmen met je hart. Healen kan iedereen. De cirkels zullen je herinneren aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Laat je verwonderen!
PROGRAMMA
18.45u inloop
19.00u start healing circle
20.30u sluiting
We komen aan, voelen en delen hoe we erbij zitten. In de kring besluiten we met elkaar, wie die avond het middelpunt van de healing circle zal zijn. We diepen samen uit, wat het verlangen is van diegene. Dat uitdiepen van dat hartsverlangen is al een prachtige herinnering aan de Liefde.
Na milde yoga-oefeningen op de stoel om weer te verbinden met ons lichaam, volgt een begeleide lichaamsgerichte meditatie. Daarop gaat degene met het hartsverlangen in de cirkel zitten, en stemmen de anderen af, van de bron, van hart tot hart. Hoe bijzonder om op die manier, in die eenvoud, met elkaar te zijn.
We delen wat ieder heeft ervaren. Hoe helpvol voor degene in het midden van de circle. En helend en bevestigend voor de anderen, hoe ieder afstemt op zijn eigen manier. We ronden af met een korte ontspanningsmeditatie.
DEELNAME
Je schrijft je in voor 4 bijeenkomsten. Zo vormen we samen krachtige groepsenergie.
Jouw bijdrage: € 50 incl. thee/lekkers. Na betaling is je deelname definitief.
Vragen? Bel je even? 06 22329846
Data: 24, 31 maart, 7 en 14 april