20 dec: TroostCafé, voor wie troost zoekt bij rouw en verlies

20,00

Voor iedereen die troost zoekt bij rouw en verlies. Een gedicht, meditatie, muziek, luisterend oor of verhalen van lotgenoten kunnen jouw pad in het land van rouw ondersteunen. Je hoeft het niet alleen te doen …

Evenement Details
Datum:20-12-2021
Aanvang:14.00-16.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Deze tijd kan extra moeilijk zijn als je iemand hebt verloren. In Herberg De Liefde, een hartverwarmende plek in Noordwijk-Binnen, komen we bij elkaar met iedereen die troost zoekt bij rouw en verlies.

In een informele sfeer een ontmoetingsplek om ervaringen, gedachten en gevoelens met elkaar te delen. Om stil te staan bij wat een dierbare voor jou heeft betekend en nu nog steeds betekent.

Een gedicht, meditatie, muziek, luisterend oor of verhalen van lotgenoten kunnen jouw pad in het land van rouw ondersteunen. De organisatie van het Troostcafé is in handen van Pauline Hoogervorst. Pauline organiseert ook troostwandelingen 1 op 1. Mocht je daar behoefte aan hebben, neem dan contact op via 06 19639585.

Bijdrage: € 20 incl thee/lekkers.
Aanmelden via deze site. Of, als dat niet lukt, via angela@liefdewerker.nl of 06 22329846.

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door Angela Maria. Een inspirerende plek voor wie wil leven in liefde en in waarheid, om elkaar te herinneren aan de Liefde die we Zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd. Er is een gezellig café, ruilkasje met spirituele boeken en een voedseldeelkastje.

Iedere dinsdag InloopCafé 10-12u
Iedere woensdag InloopSpreekuur 9-10u
Iedere zaterdag Wandeling 11.00-12.30u

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl