19 mei: Heksenkring! Ben jij ook heldervoelend/horend/ziend/wetend? Fijn om elkaar te ontmoeten en samen te creëren!

20,00

Hoogste tijd dat heldere heksen samenkomen. Een kring van verbinding en creatie met anderen die, net als jij, ook helderwetend/horend/ziend/voelend zijn. Deze heksenkring staat voor mij voor een ontmoeting van het vrouwelijke (terwijl je dus niet persé een vrouw bent), het intuïtieve, het natuurlijke, het zuivere, het afgestemde op de hemel en de aarde.

DEZE HEKSENKRING IS VOLGEBOEKT. KOM JE DE VOLGENDE KEER IN JUNI?

Ontmoet de heks in jou! En ontmoet andere heldere heksen!

Mannen en vrouwen die, net als jij, ook heldervoelend of helderhorend of helderziend of helderwetend of een combinatie daarvan, zijn. De een zet het misschien professioneel in, met werk als coach, medium of healer. De ander houdt het misschien nog meer voor zichzelf. De een net ontluikend, de ander wat meer ervaren. De essentie is gelijk.

In deze heksenkring is het de bedoeling dat we samenkomen, met elkaar scheppen, afstemmend op wat mag ontstaan. Niet alleen praten, vooral veel voelen en verbinden én werkelijk vanuit vrijheid creëren. Dat brengt inspiratie, plezier én een groeiend vertrouwen in je gave van helderheid. We mogen er he-le-maal zijn, dat is juist precies de bedoeling. Ik ben benieuwd wat vanuit het niet-weten mag ontstaan als heksen samenkomen!  Wat ik wél weet is dat ik dit mag organiseren. Whoop whoop! Het wordt gewild!

Hoogste tijd dat heldere heksen samenkomen!

Hekserij is, wat mij betreft, niet te verwarren met zwarte magie en ingewikkelde rituelen. Heksen zijn helder! De reikweidte van de heks is anders. Heksen ervaren het leven niet alleen zoals dat gepresenteerd wordt, maar ervaren ook de boven- en onderstromen. Bij voldoende persoonlijke ontwikkeling, kunnen ze in dienst van de ander werken. Dus niet  hun eigen wil opleggen of vanuit onverwerkte kindstukken aandacht vragen, nee, afstemmen wat wordt gewild en daarin dienstbaar durven en kunnen zijn.

Deze heksenkring staat voor mij voor een ontmoeting van het vrouwelijke (terwijl je dus niet persé een vrouw bent), het intuïtieve, het natuurlijke, het zuivere, het afgestemde op de hemel en de aarde. Wat hoog nodig is in deze tijd!

We gaan ons verwonderen wat dit ons mag brengen!