17 sept: Spirituele Proeverij ‘Heel je Hart’

0,00

Een gezellig ontspannen avondje uit, om anderen te ontmoeten én te proeven op het gebied van spiritualiteit. Proef van o.a. Body Mind Release (Marjolein), Reiki (Marion), Helderziende waarnemingen (Carla), Voetreflexologie (Diana) Healing Circle (Angela Maria) Egyptische kaarten (Gea), Neuro Emotionele Integratie (Els), Klankhealing didgeridoo (Wim)

Evenement Details
Datum:17-09-2021
Aanvang:19.30-22.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

DEZE PROEVERIJ IS UITVERKOCHT! KIJK OP DE AGENDA VOOR EEN ANDER ANDERS AVONDJE UIT! OF HOU DE AGENDA IN DE GATEN VOOR DE VOLGENDE PROEVERIJ! INSCHRIJVEN VOOR DE LIEFDESBRIEF IS HANDIG …

 

Wil je leven met heel je hart? Vind je het leuk om anderen te ontmoeten én geïnspireerd te worden op jouw pad van een Leven in Liefde? Laat je verwonderen door onze Spirituele Proeverij ‘Heel je Hart!’

Ontspan met Reiki –  Marion Straathof Met Marion
Healing Circle – Angela Maria LiefdeWerk
Voetreflexologie – Diana Buskens MeriDiaan
Laat los wat niet meer dient met Body Mind Release – Marjolein Meershoek The Essence of Life
Ontvang Helderziende waarnemingen – Carla Ouwehand Gekleurd Hart
Inzicht met Egyptische kaarten – Gea Nanninga
Geluksreflectie – Mar-Lou Kruijer BodyBrainBalance
Word bewust van je onbewuste met Neuro Emotionele Integratie – Els van Dam Levenskracht
Ontspan bij de klanken van de didgeridoo – Wim Verhoogt (een voorproefje van de Klankhealing op vrijdagavond 24 september).

Je kunt inlopen en ‘proeven’, inspiratie ontvangen, en vooral ook Voelen & Ervaren … om zo thuis te komen bij je Zelf.

In ons gezellige café van Herberg De Liefde is het goed toeven! Tussen het proeven door kun je hier anderen ontmoeten. Al veel mensen hebben de weg gevonden naar onze spirituele ontmoetingsplaats.

Entree € 15 incl proeverij, thee/lekkers én leuke goody bag!
Je kunt hier online bestellen, dan staat je naam op de lijst en ontmoeten we je graag!
Je kunt ook een kaartje aan de deur kopen, mits er nog plaats is. We houden een max van 30p aan.

Over Herberg De Liefde

Spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde is een initiatief van Angela Maria van LiefdeWerk, tevens oprichter van Bewust Bollenstreek. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd. Er is een maandelijkse viering, gratis, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wekelijkse wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een wekelijks inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats!

We geloven in de kracht van samen. Daartoe worden ook steeds meer Cirkels, begeleid door andere licht- en liefdewerkers. Op de vrijdag- en zaterdagavonden is er regelmatig een ‘anders avondje uit’ met blotevoetendansen, filmavonden en spirituele proeverijen. Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde, gebeuren er … wonderen!
Welkom bij Herberg De Liefde!