16 sept: start Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla (6x)

90,00

We leven in een tijd dat steeds meer mensen ontwaken: helder zien, voelen, horen en weten neemt toe. Dat kan best spannend zijn. Wat heb je nodig? Hoe ga je ermee om? Deze cirkel met lieve Carla Ouwehand geeft herkenning en vertrouwen, zodat je je gave kunt omarmen én kunt inzetten voor een liefdevolle samenleving.

Evenement Details
Datum:16-09-2021
Aanvang:20.00-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk

Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand

We leven in een tijd dat steeds meer mensen ontwaken. We worden wakker en gaan ons meer verbinden, niet alleen met onze binnenwereld, maar ook met de ongeziene wereld. Steeds meer mensen horen, zien, voelen, weten meer dan tastbaar is. Als je dat net bij jezelf opmerkt kan dat best spannend zijn. Hoe ervaar je dat op dit moment? Hoe ga je ermee om? Wat heb je nodig?

In deze cirkel bemoedigen we elkaar met wat er op ons pad komt. Dat geeft herkenning, erkenning en vooral ook vertrouwen. Vertrouwen dat we precies goed zijn, zoals we zijn. Dat zorgt voor een stevige basis, met beide voeten op de grond, van waaruit we het helder zien, voelen, horen en weten kunnen omarmen én het kunnen inzetten voor anderen. Daarin kunnen we juist van betekenis zijn en zijn we een waardevolle toevoeging in een liefdevolle samenleving.

Deze cirkel wordt begeleid door Carla Ouwehand.

Over Carla

Carla haar kindertijd was pijnlijk en erg verdrietig. Ze versluierde haar diepe gevoelsleven én haar helderziende gave. Dat is nu terug. Door haar krachtig innerlijk licht, vallen de sluiers door haar warmte weg en kan het gevoel en haar gave uit liefde stromen.

“Door hiermee bezig te zijn word ik blij en energiek. Jarenlang was ik op visite bij mijzelf, nu ben ik eindelijk thuisgekomen. Dat geeft veel innerlijke rust en echte vreugde. Het leven geeft me zo meer verdieping, waardoor mijn zintuigen nog scherper worden. De deur van spiritualiteit staat open, maar wel met beide voeten op de grond. Vanuit het gevoel van Zijn, wandelen de talenten in mij naar de voorgrond. Door steeds weer te zien vanuit liefde kom ik steeds meer in mijn kracht.

Naast het begeleiden van deze cirkel heet ik met liefde gasten welkom bij de evenementen die georganiseerd worden in Herberg De Liefde.”

Kijk hier een interview met Carla over de Cirkel!

Programma

19.45u inloop
20.00u start cirkel
21.30u sluiting

Deelname

Je schrijft je in voor 6 bijeenkomsten. Max. 6p. Zo vormen we fijne groepsenergie.
Jouw bijdrage: € 90 incl. thee/lekkers. Na betaling is je deelname definitief. Vragen? Bel je me even? 06 10165585.

Data: 16 en 30 sept, 14 en 28 okt, 11 nov, 25 nov

Over Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!
Andere Cirkels in de Herberg:
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier van Gulik
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske Damstra
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
Healing Circle met Angela Maria
Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.
Op de vrijdag- en zaterdagavonden organiseren we ‘Anders avondje uit’ met filmavonden, blotevoetendansen, lezingen en meer. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan! www.liefdewerker.nl/liefdesbrief
Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen …
Welkom bij Herberg De Liefde!