14 aug: Wandeling in Liefde

0,00

Vind je het fijn om te wandelen én anderen te ontmoeten? Wandel met ons mee! Alles mag er zijn, gewoon zoals het is. Dan stroomt de Liefde…

Evenement Details
Datum:14-08-2021
Aanvang:11.00-12.30u
Locatie:Noordwijk

Vind je het fijn om, al wandelend, anderen te ontmoeten? Iedere zaterdag van 11.00-12.30u wandel ik, vanaf het prachtige Lindenplein in Noordwijk-Binnen naar en langs zee. We komen weer terug op dezelfde plek. Je bent welkom om daarna een theetje te drinken in de Herberg De Liefde aan het Lindenplein.  Vrijwillige bijdrage in de pot = lief.

Al wandelend ontmoeten we onszelf en elkaar. Alles mag er zijn, gewoon zoals het is. In een sfeer van openheid en authenticiteit ontstaan er steeds weer mooie gesprekken. Aanmelden is niet nodig. Bij slecht weer wordt er niet gewandeld. Twijfel? App van tevoren 06 22329846.

VrouwenWandelWeekend

Geniet jij ook zo van wandelen? En vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Kun je een miniretraite best gebruiken? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Wandel mee met een volgend VrouwenWandelWeekend met Annette en Angela Maria! Kijk op de agenda!

Over Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Cirkels in de Herberg:

Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier van Gulik
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske Damstra
Cirkel Taal van het Hart met Angela Maria
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
Healing Circle met Angela Maria
Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden organiseren we ‘Anders avondje uit’ met blotevoetendansen, filmavonden en spirituele proeverijen. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen.

Welkom bij Herberg De Liefde!