12 juli: TroostCafé, voor wie troost zoekt bij rouw en verlies

20,00

Voor iedereen die troost zoekt bij rouw en verlies. Een gedicht, meditatie, muziek, luisterend oor of verhalen van lotgenoten kunnen jouw pad in het land van rouw ondersteunen. Je hoeft het niet alleen te doen …

Evenement Details
Datum:12-07-2022
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

In Herberg De Liefde, een hartverwarmende plek in Noordwijk-Binnen, komen we bij elkaar met iedereen die troost zoekt bij rouw en verlies.

In een informele sfeer een ontmoetingsplek om ervaringen, gedachten en gevoelens met elkaar te delen. Om stil te staan bij wat een dierbare voor jou heeft betekend en nu nog steeds betekent.

Een gedicht, meditatie, muziek, luisterend oor of verhalen van lotgenoten kunnen jouw pad in het land van rouw ondersteunen. De organisatie van het Troostcafé is in handen van Pauline Hoogervorst. Dit doet zij samen met Angela Maria. Pauline organiseert ook troostwandelingen 1 op 1. Mocht je daar behoefte aan hebben, neem dan contact op via 06 19639585.

Daarnaast organiseert Pauline samen met Mariël de Jager rouwretreats in Noordwijk aan Zee. Zowel 1daags als meerdaags. Meer hierover kun je lezen op www.troostenvitaliteit.nl.

Bijdrage: € 20 incl thee/lekkers.
Aanmelden via deze site. Of, als dat niet lukt, via angela@liefdewerker.nl of 06 22329846.

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door Angela Maria. Een inspirerende plek voor wie wil leven in liefde en in waarheid, om elkaar te herinneren aan de Liefde die we Zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd. Er is een gezellig café, ruilkasje met spirituele boeken en een voedseldeelkastje.

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl