12 jan: InloopSpreekuur

0,00

Loop je vast in gedachten, gevoelens, emoties? Geef jezelf ruimte en kom tot rust tijdens mijn wekelijks InloopSpreekuur, iedere woensdag van 9-10. Je hoeft het niet alleen te doen …

We willen het vaak ‘anders’ dan dat het is en zijn daarbij geneigd om gevoelens, emoties te onderdrukken. Daarbij wijs je ook jezelf af. Terug naar het compassievolle hart … Je bent van harte welkom!

Evenement Details
Datum:12-01-2022
Aanvang:9.00-10.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Loop je vast in gedachten, gevoelens, emoties? Geef jezelf ruimte en kom tot rust tijdens mijn wekelijks InloopSpreekuur, iedere woensdag van 9-10. Je hoeft het niet alleen te doen …

We willen het vaak ‘anders’ dan dat het is en zijn daarbij geneigd om gevoelens, emoties te onderdrukken. Daarbij wijs je ook jezelf af. Er zijn methodes om weer te leren voelen wat je voelt en zo ruimte te geven aan jezelf. Dan komt er weer rust en kun je leven vanuit je essentie, in plaats van overleven. Die methodes kun je leren en je overlevingsmechanismen (niet voelen, gewoon doorgaan, aanpassen, klein houden, onzichtbaar maken, strijden..) kun je doorzien en doorvoelen, waarbij ze loslaten.

Mannen, vrouwen, jongeren zijn van harte welkom. Kun je dit tijdstip niet? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via angela@liefdewerker.nl.

 

Over mij

Ik ben Levenscoach en FamilieOpsteller, werk in essentie. De aandacht gaat naar zowel de pijn als naar het verlangen. Naar zowel jouw prachtige essentie als wat er nu nog tussen zit aan angst, dat je het nog niet werkelijk leeft. Je mag thuiskomen …

Wat mensen over mij zeggen is dat ik mensen uitnodig om gewoon zichzelf te zijn, dat er veel ruimte is om jezelf te ontdekken, dat ik mensen begeleid in weer voelen wat gevoeld wil worden, de weg van het compassievolle hart.

Ook mensen met diagnoses, al lange wegen van psychische hulp, zijn van harte uitgenodigd voor een andere kijk, op diepere lagen.

Herberg De Liefde

Mijn praktijk LiefdeWerk huist in Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Een inspirerende plek om anderen te ontmoeten die willen leven in liefde en waarheid en om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden, spirituele proeverijen, ligconcerten, creacafé, blotevoetendansen, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten).

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere woensdag InloopSpreekuur 9.00-10.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl