11 nov: Verhalen Deelmiddag. Laat je verwonderen!

0,00

Je weet nooit wat iemand heeft meegemaakt, wat iemand heeft geraakt, wat iemand heeft veranderd, wat iemand verlangt. Tot we durven delen.  In dat delen kunnen we elkaar ‘aanraken’ en ‘thuiskomen’. Een hartverwarmende middag waarbij je kunt luisteren naar bijzondere levensverhalen!

Evenement Details
Datum:11-11-2021
Aanvang:13.30-16.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Je weet nooit wat iemand heeft meegemaakt, wat iemand heeft geraakt, wat iemand heeft veranderd, wat iemand verlangt. Tot we durven delen. In dat delen kunnen we elkaar ‘aanraken’ en ‘thuiskomen’.

***

Donderdag 11 november organiseer ik samen met lieve Esther Doll een middag ‘Verhalen Delen’ in Herberg De Liefde in het hart van Noordwijk-Binnen, op het Lindenplein.
Je kunt luisteren naar bijzondere levensverhalen, De verhalen achter de gesloten hokjes maskers en diagnoses … een middag in teken van delen en verbinden!Laat je verwonderen!

In ons hoofd ‘schrijven’ we allemaal verhalen. Bijzondere verhalen, waar we soms met een lach en soms met een traan op terugkijken. Herinneringen vol met verbindende wijsheden en levenslessen. Hoeveel van die verhalen brengen we eigenlijk naar buiten? Te weinig. “Het is geweest, we hebben het achter ons gelaten, we moeten vooruit!“ zegt ons hoofd. En daar luisteren we naar…

Deze middag worden verhalen gedeeld vanuit het hart. Even los van het hoofd, weg van hokjes, of welk label dan ook. We mogen horen wat iemand beweegt in bepaalde omstandigheden. Als een levende bieb, lezen we een verhaal van een persoon, maar dan ‘in het echt’. Als we goed luisteren dan komt vanzelf het begrip en de verbinding. En oh wat hebben we dat laatste nodig in deze tijd: verbinding!

We maken er een hartverwarmende middag van in onze spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde. Een plek die in teken staat van verbinding. Natuurlijk is er thee en lekkers. Een vrijwillige bijdrage in de pot = lief.

En, heb jij een bijzonder levensverhaal? Wil je deze graag delen? Het lucht op en verbindt. Neem je contact op via Angela@liefdewerker.nl, 06 22329846!