UITVERKOCHT ‘Let it be’ Muziek/meditatieconcert met Dennis Kivit in De Muze

Zit heerlijk ontspannen in je stoel, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis Kivit, de bijzondere inleidingen bij de mooiste songs van The Beatles en songs van zijn nieuwe cd Hartkracht. Ga het nieuwe jaar heel en vreugdevol tegemoet! Max. 30p in de Muze, Noordwijk.

We hebben in deze tijd ook verstilling, schoonheid, muziek, verbinding nodig. Dat komt allemaal aan bod met dit ontspannen concert met Dennis Kivit! Een ‘anders avondje uit’ van LiefdeWerk in De Muze, dat je uitnodigt thuis te komen bij jezelf. Max. 30p!

Let it be

Muziek raakt. 
Muziek heelt. 
Muziek verbindt. 
Muziek maakt je bewust. 
Het ene moment ontroert het je. 
Het andere moment zet het je stil. En dan weer in beweging. 

Wat Dennis kan met zijn muziek is je werkelijk en oprecht raken.

Dennis laat zich inspireren door ‪The Beatles‬ en spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt Dennis geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn repertoire.

Zit ontspannen in je stoel, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis, de bijzondere inleidingen bij de mooiste songs van The Beatles en laat de muziek je bewegen!
Ga het nieuwe jaar heel en vreugdevol tegemoet!

Get back to where you want to belonged – Keer terug naar je hart.

Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook songs van zijn nieuwe cd Hartkracht vertolken.

Hij zong/speelde voorheen o.a. in Les Miserables, Montezuma’s Revenge en speelt regelmatig met Tijn Touber. Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie, en leerde met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken! Meer informatie over Dennis: www.zenmetden.nl

PRAKTISCH

Max. 30p.

20.00-21.30u (zonder pauze)

Je kunt max 15min van tevoren aanwezig zijn, de horeca is gesloten. Kijk hier voor de geldende coronamaatregelen bij De Muze.  

Dennis met zijn muziek tijdens een liggend meditatieconcert in de Soefitempel in Katwijk: